YBR 250 bilgilendirme topiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba,nihayet cbf 150'mi satabildim ve 250 cc bir motosiklet almaya karar verdim.CBF 250,GV 250 ve YBR 250 arasında dolandım durdum ve sonunda YBR250 almaya karar verdim.Yalnız bu kararımda sadece ve sadece enjeksiyonlu oluşu etkili oldu.Araştırmama ramen nette kullanan arkadaşlardan pek bilgi bulamadım.Şu konularda beni aydınlatan olursa daha rahat bir şekilde alacağım.
1.YBR 250 performansı nasıldır.
2.YBR 250 Maximum hız nedir
3.YBR 250 uzun yolda yorar mı?İki kişi İstanbul antalya gitmek için GV 250'ye göre rahatlığı nasıldır.
4.YBR 250 yakıt tüketimi nedir?CBF 250'ye oranla kayda değer bir ekonomisi var mı?
Hepinize şimdiden teşekkürler

merhaba , yamahadan aldığım bilgiye göre size şunları söyleyebilirim , kullanan kişiler (ki pek fazla alan olmamış motoru) moturun performansından memnun muş. cbf 250 yi bilmediğim için karşılaştıramam ama görüntü olarak daha kaslı ve güzel bence. maximum hız aranacak bir motor değil ama 140 km/h hıza ulaşabiliyormuş motor.uzun yolda yorar mı bilmem çünkü o kısmı sormadım ama üstüne bindiğimde rahat bir makine gibi.yakıt tüketimi ise 100 km de 4 lt civarı diyolar. en büyük artısı ise enjeksiyonlu olması... en büyük dezavantajı pahalı olması

yamaha servisinyle görüşmem sonucu aldığım bilgiler şöyle motorun anahtar teslim fiyatı 9400 ytl kendileride bu rakamı fazla buluyorlar,ybr 125 de olduğu gibi yakın zamanda çinde montajına başlanacakmış ve ozaman fiyatının düşeceğini söylediler

şimdi arkadaşım senin bu konuna forum sakinlerinin cevap yazabilmesi için aramızda en azından 5 tane YBR250 kullanıcısı olması lazım...ama bir tane arkadaş var sadece o da kendi aldığı başlığın altında düşüncelerini paylaşmıştı zaten...sonuçta bunlar 250'lik motor çok fazla yakmaz CBF250 ve YBR250...ama GV250 sanırım 28 beygir tüketimi yinede bunlardan çok olacaktır...

yani sadece enjeksiyon konusuna takılıp böyle bir karar verdiysen yanlış karar vermişsin derim...yok abi ben tipinide CBF250'ye nazaran daha çok beğendim yakıtı bahane dersen bişey diyemem ama zaten bu motorları çok değil 8-10.000 km yaptıktan sonra ister istemez değiştirmek isteyeceksindir...yakıt olarak aralarında pekde fark olmadığına göre fazla kafa yormana gerek yok derim...:bounce:

YBR 250 topiğinde sadece fiyat tartışılıyor,gidip görebilirsiniz.Bütün topiği okudum sorduğum sorulara cevap alamadım

Eğer yakıt tüketimi hakikaten 100/4 litre ise bu motoru almanın hakikaten anlamı yok gibi,çünkü cbf 250 de 100/4 yakıyor bildiğim kadarı ile,üstelik daha güçlü ve 150 falan yapıyor diyorlar.

Son düzenleme:
o paraya ne motorlar var kardeş 2.el çok temiz gv650 yada sıfır gt250r alırdım yerinde olsam..enjeksiyonlu diye ybr alıpta ne kadar tasarruf yapıcan, zaten bütün yapacağın tasarrufu kafadan beldeyamaya ya vericeksin :)

herkesin hemfikir olduğu bişey söyleyeyim mi?
o paraya çoook temiz bir 500'lük canavar alırsın artan paraya da
beğendiğin bir egzos tuningi yaptırırsın.tavsiyem de (zaten ybr
naked bir motor),cbf 500, gs500 olabilir.bir de küçük cc'li
motorlar büyük cc'ye değiştirilme eğiliminde. bi süre sonra kesmez yani :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sitede sahibi olan yokki.....Kim anlatsın tecrübelerini?....

Fürek i çağıralım.....

kullanıcı bi arkadaşımdan aldım kullandım çok hoş bi makina sadece fiyatı pahalı yoksa benimde haylimde var mükemmel bi kalkışı var ona bindikten sonra biraz zor geldi ybrye binmek ama benim ybr ondan daha şık duruyo aksesuarlı o9lduğu için tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar