Ybr 125ESD Hakkında sorularım.

GOD

Herkese merhabalar konu açtım fakat görmeyenler olmuştur tekrardan kendimi tanıtayım ben Atakan 16yaşındayım motor merakım her zaman oldu ve hala daha devam etmekte kıyıda köşede alın terimle çalışıp kazandığım 4000tl param var 1000tl'sini ehliyete geri kalanınıda Yamaha Ybr 125Esd modelini almayı düşünüyorum motoru çok beğeniyorum öyle çok fazlada yakmıyormuş fakat bi kaç sorum var benim bu motor hakkında

1- Motorumun ön farını yuvarlak far yapabilirimiyim maliyeti ne kadar olur?
2- Motorumun alt tarafına sakal dedikleri şeyden taktırmak istiyorum fiyatı ne kadardır?
3- Son olarak bunları yapınca motorum apaçi tarzında görünmez demi ben o tarz basık soba borulu egzoslardan hoşlanmıyorum

cevaplarınız için herkese teşekkürler.

Sorduklarının hepsi forumda Arslan0770 nickli abimizde vardı forumda arama yerine yazıp özelden sorabilirsin.

Bu konuyu açan arkadaşın kullanıcı adı olarak GOD kelimesini kullanması uygun mu? Eğer bir kısaltma ise yinede hoş değil !::ban::

Son düzenleme:
1)Far yuvarlak olur fakat en güzel aydınlatma orijinal halinde (esd) var yuvarlak olanın aydınlatması pek iyi değildir. Ama uygulanır tabiki. Fiyata gelecek olursak kendin takacaksan epey bi düşer ustaya yaptıracaksan değişir. Yan sanayi parçalar kullanabilirsin uygun olur.
2)Sanayiye aksesuarcılara bi git sor arkadaş hiç olmadı googleye bir yaz bak. Çok zor değil.
3)Apaçi gibi görünür çünkü bi süre sonra bunlar da yetmez sticker istersin xenon lamba istersin uzar gider, Apaçi olur çıkıverirsin.

GOD

Bu konuyu açan arkadaşın kullanıcı adı olarak GOD kelimesini kullanması uygun mu? Eğer bir kısaltma ise yinede hoş değil !::ban::

Hos olmadigini biliyorum ama kullanıcı adını yazarken noktalama işaretlerinin kullanılabileceğini bilmiyordum bunun yüzünden böyle yaptım açtığım tanışma konusundada bunu belirttim

Ekipman için bütçe ayır kardeşim, 2000tl ye de alacağın ybr den hayır gelmez. Bana kalırsa ya daha çok birikim yap, ya da cg veya cub tarzı bir model seç.

GOD

şöyle yapalım ben ikinci el ybr piyasasına güvenmiyorum çünkü temiz bi ybr bulmak aşırı zor gibime geliyor ama şunuda merak ediyorum yamaha'nın bayisinde acaba 2010 model falan 0 varmıdır? bunları merak ediyorum varsa 0 alırım

O iş zor neden diyecek olursan 4000 TL paran var 800 ehliyete, 1000 ekipmana gitse kalır 2200 hadi 2200 e temiz ybr bulduğunu varsaydım aldıktan sonra sigorta vesaire nasıl yaptıracaksın ?Aldıktan sonra da hiç yoktan 500 TL paran olması lazım devir işlemi, sigorta falan için.Yani bu parayı da katarsan kalır sana 1700.Mondialin falan cublarına bak :)

Son düzenleme:
Ailenle gorus bence bu konuyu... 2010 model 0 ybr soran birine bu isler biraz karmasik gelebilir diye dusunuyorum.

2010 model sıfır olmaz en fazla 2014 olur

kendine koruyucu kıyafet alman gerek

dediklerinin hepsi olur fakat 17 yaşına girince fikirlerin değişir belki

bütçene ilave yapmaya çalış 2. ele yeter fakat ilk motorun olacak haşat bir tane alıp ömrünü harcama

sıfırı için en az 7500 gibi bütçen olsun ehliyet+ekipman+motor

bunların hicbirini yapmayacağını biliyorum ama ben doğruları yazayımda sen gari ne yaparsın bilmem.:king:

merhaba kardeşim;
1* yuvarlak far yapabiliyorsun eğer yan sanayii alacaksan 4 parçadan oluşan malzemeleri temin ediyorsun fiyat: 90 tl,
eğer orjinal takacağım dersen fiyat: 370 tl
2*alt sakalın fiyatı 25 tl...renk olarak siyah-kırmızı-gri ve nikelaj rengi var...
3*ben 28 yaşında adamım apaçi gibi görünecek olsa yapmazdım....hoş görünüyor en azından ben ve motosikleti gören herkes öyle düşünüyor

kazasız belasız sürüşler

GOD

çok teşekkür ederim yorumlarınız için biraz daha para biriktirip temiz bi motor almayı planlıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar