ybr 125

cümleten hayırlı akşamlar..şimdi arkadaslar sabahları motrumu çalıştırıorumm..2 dk ısıtıorumm.. daha sonra 1. vitese takınca motor tak die ıstop edıo..nedir bunun sıkıntısı yaa..bazen 3 4 dk ısıtıncada hayvan gbı bı garçç sesiyle istop etmeden gdıorumm motor ısınınca sıkıntı yok..nedir bunun derdi.. debrıyaj ayarlarımıda yaptrıdım amaa..

sabah vitese takmadan önce motoru yarım metre ileri geri oynat sonra rölantiye düşünce tak vitese. o kütleme sesi kalkar.

eyvallah usaklar..düzelicekse 9 ileri 6 geri bile yapabilirim ..:D yarın sabah belii olur artık

motoru ileri geri oynatmana gerek yok dostum sabah ilk çalıştırmanda yağ henüz ısınmadığı için balatalar birbirine yapşıp kalıyor.
bunun çözümü ise ilk çalıştırdığın zaman boşta iken debriyajı 5-6 sefer sık bırak sorun çözülecektir. ve yağın biraz kalın olsa gerek ondanda yapabilir.

yaw sevecen kardeşimm motoru 2 dk rolantılı 2 dk rolantısız isıttım..egzozs dumanıda sıcak üflüyodu..bı 8 kerede balatqayı sıktım bıraktım ..sonuç mükemmel demek ısterdım..ama yıne hüsrann

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar