Vallahi Bende YBR Alıcaktım Ama İyiki Apache'yi Görmüşüm. Hem YBR yi Tokatlıyorum. Hemde Bizim Kafa Granajımızı ÇalmışlarAma bizimki Hala Daha Güzel
![]()
olay budur :cat: dostum güle güle kullan... tvs nin gördüğün bi eksiği gediği varmı ? sabahları çalıştırma boşa geçmem yada vites değiştirmede bi sorunun varsa söle !
ybr ye demindse baktım şimdide boşa geçirrirken sorun yaşıyolarmış 2010 ybr de![]()
MrSharp Gel Benim ybryi Tokatla :wiinkk:
2010 MODEL HONDA TİTAN CG alabilirsin bence... YAKIT BAKIMINDAN YBR ile nazaran biraz fazladır.AMA GÜÇ VE ESTETİK BAKIMINDAN çok etkili bit makine..
MrSharp Gel Benim ybryi Tokatla :wiinkk:
ybr ye demindse baktım şimdide boşa geçirrirken sorun yaşıyolarmış 2010 ybr de![]()
Kardeşim YBR Dedigin zaman Zaten Commuterlerin Eskilerinden. Kötülemek Gereksiz ama Bir Oturtamadılar. Her sene Farklı Granajlar. Herkes Enjeksiyon'a Geçti YBR ler Teknoloji degistirdik diye Karburator ama Az yakıyor diyor. Tamam bizim Apache'lerde Enjeksiyonlu diil ancak bizim Apache 160-180 ler Türkiye'ye Gelmiyor. Yamaha gibi bir Dev Getiremiyorsa Gerçekten yazık. Bu Motorun kullanıcılarınada ayıp edilmiş oluyor.