Ybr 125

Vallahi Bende YBR Alıcaktım Ama İyiki Apache'yi Görmüşüm. Hem YBR yi Tokatlıyorum. Hemde Bizim Kafa Granajımızı Çalmışlar :) Ama bizimki Hala Daha Güzel :)

Vallahi Bende YBR Alıcaktım Ama İyiki Apache'yi Görmüşüm. Hem YBR yi Tokatlıyorum. Hemde Bizim Kafa Granajımızı Çalmışlar :) Ama bizimki Hala Daha Güzel :)

olay budur :cat: dostum güle güle kullan... tvs nin gördüğün bi eksiği gediği varmı ? sabahları çalıştırma boşa geçmem yada vites değiştirmede bi sorunun varsa söle !

olay budur :cat: dostum güle güle kullan... tvs nin gördüğün bi eksiği gediği varmı ? sabahları çalıştırma boşa geçmem yada vites değiştirmede bi sorunun varsa söle !

bende tvsyi cbften önce gördüğümde çok sevmiştim onu alma hayali kurmuştum derdim tokatlamak değil:mrgreen:zaten 150 cc motorlar neyi tokatlıyon bunun muhabbeti bile saçma:)benim cup motor kadar titreşim olduğu için elenmişti gözümde tvs yoksa güzel motor ama titriyo buda beni rahatsız ediyor:)

ybr ye demindse baktım şimdide boşa geçirrirken sorun yaşıyolarmış 2010 ybr de :)

yanlış anlaşılmasın bu konu benim sayemde açıldı 2010 ybrlerde vites geçişlerinde bi sorun yok sadece boş lambası bazen takılı kalıyor oda 10 seferde birkere halledilmiyecek bişey yok sadece kalibre sorunu.:cat:

kardeşim motordan bi şikayetim yok olmadı çok şükür bu işler tercih meseleli tartışmaya girmicem senin motor benim motor dye kimin aklına ne yatıyosa ona binsin no problem.

MrSharp Gel Benim ybryi Tokatla :wiinkk:

Kaç Yapıyor O güzel Motorun Kardeş ;)

zaferkarizma Arkadaşım Motorda Gözüme Çarpan yada Sıkıntı Duydugum Hiç bir hata Yok. Vitesleri On numara Zaten. Bu arada Titriyor diyen Arkadşımız için söylüyorum. Kardeşim Ön Dişliyi 15 Yapıyorsun Ne Titreme Kalıyor Ne Başka birşey. Teşekkür Ettim.

YBR'yi Kötüleyemeyiz. :) Sadece Kafa Granajımızı Çalmışlar Dedim :) Bir Altarnatif olarak Apache'yi Sundum.

@MrSharp

Sana demedim zaten zaferkarizmaya dedim.Allah aşkına şu adamın mesajlarını bi arattır bi bak son mesajların hepsi ybr yi kötüleme amaçlı.

Kardeşim YBR Dedigin zaman Zaten Commuterlerin Eskilerinden. Kötülemek Gereksiz ama Bir Oturtamadılar. Her sene Farklı Granajlar. Herkes Enjeksiyon'a Geçti YBR ler Teknoloji degistirdik diye Karburator ama Az yakıyor diyor. Tamam bizim Apache'lerde Enjeksiyonlu diil ancak bizim Apache 160-180 ler Türkiye'ye Gelmiyor. Yamaha gibi bir Dev Getiremiyorsa Gerçekten yazık. Bu Motorun kullanıcılarınada ayıp edilmiş oluyor.

Ne yapalım getirmiyolar işte.Yurtdışındaki factorlar 160 km/h lere çıkıyor.Ama ne yaparsın.

bunlar tüketiciyi düşünse böyle olmaz. daha fazla kazanıcaklar haberlerş yok.

Kardeşim YBR Dedigin zaman Zaten Commuterlerin Eskilerinden. Kötülemek Gereksiz ama Bir Oturtamadılar. Her sene Farklı Granajlar. Herkes Enjeksiyon'a Geçti YBR ler Teknoloji degistirdik diye Karburator ama Az yakıyor diyor. Tamam bizim Apache'lerde Enjeksiyonlu diil ancak bizim Apache 160-180 ler Türkiye'ye Gelmiyor. Yamaha gibi bir Dev Getiremiyorsa Gerçekten yazık. Bu Motorun kullanıcılarınada ayıp edilmiş oluyor.

Senin apache kaç litre yakıyor 100km'de ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar