fuathan sen bakma kimseye.insanlar böyle işte içindekileri anlayamaz.ben sana yardımcı olabilirim bu konuda.ybr gerçekten çok güzel bir motor.ben 4 sene önce sıfır titan aldım kocaelinde ilk sarı renk titan bendeydi.benim hala oğlu var oda benden sora ikinci el bi titan aldı.biz çok menunduk titanlardan.çok sağlam ve ekonomik motorlarıdı.şimdi ybr var.12.5 hp gücünde.en büyük rakibi titan oplduğuna göre onla karşılaştırayım.önce sağlamlık:benim hondam hele daha bende duruyo 19500km oldu tık yok.bide bizim neler yaptığımızı görsen anlarsın.ybr daha 9000km civarında.onda bir sorun oluştu motor 7-8bin devirlerde tekliyoduservise götürdük.sargıı yanmış dediler.hava filtresini çıkardık düzeldi.sıfır filtere taktık yine aynı.biraz oo yönden tavsiye etmem ayrıca burda egzantrik bilyası dağatanı oldu.yanlış anlaşılmasın bunlar gerçek.bütün motorlarıda yetkili servisine götürüyoz.titana gelince kimse bu konuda eline birak su dökmeyi,ona su bile getiremez koy yağını.al kuçağa 2-3-4.performans.burda ybr ön plana çıkıyo.biz çok drag yaptık %70 o aldı,ama şuda bi gerçek motorları değiştiğimizde yine ybr aldı

.yakıt tüketiminde hiç fark yok sayılır ama titan birazçık daha i gibi.yok tutuşta ybr daha kıvrak,titanda hiç geri kalmıyo tabii.fiyat olarak.ybr daha uygun.frendede.ybr daha ii ama benim titan 200 model yenilerinde fren sistemi daha güzel,hatırlatmakta fayda var.ybr daha yakışıklı duruyo.bu kadar izmite yolun düşerse beni bulmanı isterim.mail adresim profilimde var.istersen seni misafir etmek isterim. :flower: