ybr 125

bu arkadaşın ybr'si hani bir ara resim koymuştum benim mz'le beraber o ybr işte dedim millet yazıyo bizde resim atalımda üye olanlar görsün motoru :mrgreen:
ayrıca bende de ybr hastalığı başladı :farao: geçen arkadaş 10 günlüğüne bana verdiğinde 10 gün sonra motoru geri vermek istemedim

pover guzel makıına gercekten ybr bence sınıfında en ıyı 125 lık makına su an benım makınada yandakı sen neresınden sın antalyanın fazla aksesuar yok motorda bır lastık lere boya cekmısın ben sevmıyorum motorda aksesuarı benım ybr de cantların kenarları altın sarısı

tt serhat ben Antalya-manavgat(side) kalıyorum
bu motor arkadaşın motoru bende aksesuar sevmem arkadaş dedi lastik siyah jant siyah yanakları beyaz yaptı bende mz var vitesli hayata onunla atladım daha duruyor ama 125cc artık beni fazlası ile tatmin etdi amacım yavaş yavaş büyümek
ybr manyaklığı devam ediyor ama askerlik kararı aldığım için askerden sonra ilk etapta tabii ki o zamanın şartlarına bağlı ybr ile tekrar devam ederim yada ne bize nasipse onu kullanırız artık :p

evet power bende askere gıdıcem subatta buyuk bır ıhtımalle askerden sonra da racıng makın adusunuyom 900 rr falan
veya 1000 rr
yada zx-10 ama 600 luk almam gıbıme gelıyo alırsam draglara gırerım buyuk bır ıhtımal bana onlar bısıklet gıbı gelıyo 600 lukler bı cevırıyom kucaga gelıyo benım makınayla daha zor onda daha kolay gercekten ybr de cekıyom bıraz 2vıteste sonra 3 4 falan ıste racıng makınada cevır gelıyı az az oynuyom 2 3 falan n :thumleft:

Arkadaşlar Askere gittiğinizde motorlarınızı bana bırakın ben onlara çok iyi bakarım :cherry:

valla bence de yapmak lazım böyle bi site..biraz uğraştırır ama güzel de olur :thumright:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar