doğru şekilde yapıldıktan sonra, ülkemizde yapılan krom kaplamanın japonyadakinden bir farkı yok. öyle sandığınız gibi çok zor bir işlem değil krom kaplama.
tamam japonların yaptığı gibi motosiklet yapamayız ama, kaplama da yapamayacak değiliz. yok artık!!!
makina mühendisi olduğum için, bilerek söylüyorum bunları.
kromcu54, yaptığınız işi takdir ediyorum. ancak yamaha yetkililerinin dikkate alacağını sanmıyorum. ayrıca bildiğim kadarıyla, yamaha türkiyede motosiklet üretmiyor. en azındna ybr 125 i burada üretmiyor. çinde üretiliyor. burada sadece montajı var. bunu seri üretime geçirmek isteseler bile, ancak global yetkililerle görüşmeler sonucunda bunu gerçekleştirebilirler. bu da çok uzak bir ihtimal ne yazık ki.
lespaul bence bı krom kaplama işi tartışılır,ama sen şu şekilde kıyaslama yapmışsım bence,japon motosikletlere yapılan krom kaplamayı bizde yapabiliriz,
ama kastettiğim şey bu değil düşünsene o yamahayı götürdün al size krom yaptın dedin adam sana ne der sence,,,,,,,,sana bu işi böylemi öğrettiler demezmi,
kromcu beni yanlış anlama sakın,
lespaul kromcu arkadaşımız special konumda bir iş yapmış ya onlarda special yaparlarsa