ybr 125,le yamaha fabrikasına gitmelimiyim

arkadaşlar fotoğraflar bölümünde buda benim ybr 125 aksesuarlı yamaham adlı motorun resimlerine bir bakın ve el emeği göznuru harcayarak ortaya çıkardığım akasesuarların karşılığını almak için yetkililerle görüşmek için yamaha fabrikasına gitmelimiyim.lütfen fikir verirmisiniz.göstereyim motoru ne hale getirdiğimi alıp kopyamı çekerler yok sa yüzüne bile bakmazlarmı motorun bi şansımı deneyeyimmi.böyle olaylar başından geçen veya duyan varmı nedersiniz.

arkadaşlar fotoğraflar bölümünde buda benim ybr 125 aksesuarlı yamaham adlı motorun resimlerine bir bakın ve el emeği göznuru harcayarak ortaya çıkardığım akasesuarların karşılığını almak için yetkililerle görüşmek için yamaha fabrikasına gitmelimiyim.lütfen fikir verirmisiniz.göstereyim motoru ne hale getirdiğimi alıp kopyamı çekerler yok sa yüzüne bile bakmazlarmı motorun bi şansımı deneyeyimmi.böyle olaylar başından geçen veya duyan varmı nedersiniz.
var abi ferrari' ydi galiba adam arabaya tüp taktırmak istemiştide fabrika arabayı geri satın almıştı:mrgreen:

bence yanlış düşünüyorsun,yaptığın iş güzel olabilir ama bunun gibi küçücük bişeyi görmezden geleceklerdir,sonuçta bir kaç parça eklemişsin ve yaptığının paslanmama garantisi bile yok

barrokas kardeş motorumun üzerinde 800 ytl lik aksesuar var ben kendim yaptığım için daha ucuza malettim ve birde ömür boyu garanti veriyorum paslanmamaya karşı ben kromcuyum dostum paslanmazı benden iyi tanıyan olmaz takdir edersinki.gördüğün tüm aksesuarlar krom çelik.

ve birde tüm ayrıntılarını kendim tasarladım bir yeren kopye çekmeden hangi ybr modellerinde var bu ayrıntılar.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda NT1100
neden fabrikaya gidip gösterme gereği duydunuz onu anlamadım. madem uğraştınız yaptınız kendize göre çok güzel, o zaman birtek sizde olsun.

barrokas kardeş motorumun üzerinde 800 ytl lik aksesuar var ben kendim yaptığım için daha ucuza malettim ve birde ömür boyu garanti veriyorum paslanmamaya karşı ben kromcuyum dostum paslanmazı benden iyi tanıyan olmaz takdir edersinki.gördüğün tüm aksesuarlar krom çelik.

ve birde tüm ayrıntılarını kendim tasarladım bir yeren kopye çekmeden hangi ybr modellerinde var bu ayrıntılar.

emeğine sağlıkta,ya senin motıru alıp baştan aşşaaaa krom yapıp verirlerse lastiğinide dahil:pr:yaptığın kromun japonlarınkinden üstün olduğunu iddia edemezsin değil mi?:silent::silent::silent:

adamlar tasarım ödülü aldı sendemi böyle bir ödül bekliyorsun yoksa

yamaha fabrikası diilde motosiklet dizayn modifiye yapan yerlerle görüşmen daha mantıklı olur:wiinkk:

Moderatör
insanlar Arabalarini ne hale getiriyorlar.. Baktiginda markasini modelini bile cozemiyorsun. Modifiye tamamen ki$isel zevktir. Olan bir$eyi degistirmek pek fazla ilgi cekmez, ama olmayan birseyi tasarlamak her zaman prim yapar.

emeğine sağlıkta,ya senin motıru alıp baştan aşşaaaa krom yapıp verirlerse lastiğinide dahil:pr:yaptığın kromun japonlarınkinden üstün olduğunu iddia edemezsin değil mi?:silent::silent::silent:

adamlar tasarım ödülü aldı sendemi böyle bir ödül bekliyorsun yoksa

doğru şekilde yapıldıktan sonra, ülkemizde yapılan krom kaplamanın japonyadakinden bir farkı yok. öyle sandığınız gibi çok zor bir işlem değil krom kaplama.
tamam japonların yaptığı gibi motosiklet yapamayız ama, kaplama da yapamayacak değiliz. yok artık!!!
makina mühendisi olduğum için, bilerek söylüyorum bunları.

kromcu54, yaptığınız işi takdir ediyorum. ancak yamaha yetkililerinin dikkate alacağını sanmıyorum. ayrıca bildiğim kadarıyla, yamaha türkiyede motosiklet üretmiyor. en azındna ybr 125 i burada üretmiyor. çinde üretiliyor. burada sadece montajı var. bunu seri üretime geçirmek isteseler bile, ancak global yetkililerle görüşmeler sonucunda bunu gerçekleştirebilirler. bu da çok uzak bir ihtimal ne yazık ki.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaptığın kanuni 150 likten esinlenen yolcu ayak basma yerleri....
Arka yolcu dayanağıyla beraber .....

Ön çamurlukta nikelaj aksesuar...

Amortisör koruyucusu

koruma demiri nikelajı......

Eksiğim var mı?..... Şimdi bu kadar şey için Yamaha ya gitmeye değer mi? İlgilenirlermi sanıyorsun?.....

Emeğin işçiliğin güzel.... Ama ybr ye pek gitmemiş.....

Cruiser modellerde çalış bence......

doğru şekilde yapıldıktan sonra, ülkemizde yapılan krom kaplamanın japonyadakinden bir farkı yok. öyle sandığınız gibi çok zor bir işlem değil krom kaplama.
tamam japonların yaptığı gibi motosiklet yapamayız ama, kaplama da yapamayacak değiliz. yok artık!!!
makina mühendisi olduğum için, bilerek söylüyorum bunları.

kromcu54, yaptığınız işi takdir ediyorum. ancak yamaha yetkililerinin dikkate alacağını sanmıyorum. ayrıca bildiğim kadarıyla, yamaha türkiyede motosiklet üretmiyor. en azındna ybr 125 i burada üretmiyor. çinde üretiliyor. burada sadece montajı var. bunu seri üretime geçirmek isteseler bile, ancak global yetkililerle görüşmeler sonucunda bunu gerçekleştirebilirler. bu da çok uzak bir ihtimal ne yazık ki.

lespaul bence bı krom kaplama işi tartışılır,ama sen şu şekilde kıyaslama yapmışsım bence,japon motosikletlere yapılan krom kaplamayı bizde yapabiliriz,

ama kastettiğim şey bu değil düşünsene o yamahayı götürdün al size krom yaptın dedin adam sana ne der sence,,,,,,,,sana bu işi böylemi öğrettiler demezmi,

kromcu beni yanlış anlama sakın,

lespaul kromcu arkadaşımız special konumda bir iş yapmış ya onlarda special yaparlarsa

ben zaten yamahanın dikkate almayacağını söyledim.
herhangi bir cruiser motordaki krom kaplamalar türkiyede rahatlıkla yapılabilir.
diğer söylediğim de bu.

hi tamam işte ya anlaştık,ikimizde aynı şeyi söylemişiz:cat:yoksa senin motorundamı yamaha:queen:

dostum bence hiç uğraşma tamam iyi emek vermişsin ama zevkler farklıdı biliyosun senin beendiğin bu işlemi mesela ben hiç beenmedim bence gereksiz yani.dicem adamların tasrımı herkeze hitap etmek için yapılmış yani kusursuz bi makina olsaydı sen neyle uğraşacaktın bak ne güzel emek verip istediğin gibi bişey yapmışsın bense farklı bişey isteyip yaparım bazılarıisa sade gezer yani sen hiç uğraşma brak senin ybr tek olsun böyle daha güzel.:cat:

fabrikaya gittiğinde adamların motosikletinin özgün tasarımını bozup teşhir ettiğin için bide sana dava açıyorlarmış al başına belayı :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar