İlginç olur.Ben daha önce YBR ile Ege ve Akdeniz turu yapmıştım.Kısmetse bu yaz da yapacağım.hocam paylaşım için teşekkürler.gerçekten güzel yerler,ee motorlarda güzel, daha sonraki gezilerde sizlerle beraber olmak isterim tabi kabul ederseniz. ybr'leri 3leriz hatta ve katta komple edirne mt olarak bide ege turu yaparız. ne dersiniz (edirne mt cevap...)
Ben aşağı yukarı 20 yıldır Kastro'da denize giriyorum.Evet doğru boğulanlar oluyor.Ama bunun önemli bir nedeni var.Baziları sahilin önünde yakınmış gibi gözüken adaya yüzerek gitmeye çalışıyor.Tabi denizde mesafe tayini konusunda yanıldıklarından yolun yarısında istenmeyen durumlarla karşı karşıya kalabiliyorlar.Diğeri ise bazı kişiler herkesin denize girdiği yerde denize girmeyip tenha yerleri tercih ediyorlar.Tabiiki bu gayet doğal ama Kastro'da siz siz olun herkesin tercih ettiği yerlerde denize girin.Zira diğer alanlardan kum alınmış olma ihtimali var.Son olarak iyi yüzme bilmiyorsanız her denizde boyunuzu aşan yerleri geçmeyin.eevet gerçekten çok guzel bir çekim ve gezi olmuş.. Özendim Özellikle Kıyıköyü Çok beğendim.. Bu arada Gidecek olanlara Duyuru Kastro DA DENİZE GİRMEYİN ARKADAŞLAR! Zira Çok tehlikelii.. Geçmiş Senelerde
babamın arkadaşı Boğulmuştu orda. O yüzden Hiç Gitmiyoruz Oraya.. gezip Görmek İçin Güzel Bir yer tabiki.. Ama DENİZE MERAKLANMAYIN Derim Ben :rendeer: