ybr 125 için xenon far

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akü kaldırır bence benim motor da 5 adet korna war 3 dit 2 dat çalıyor
ön lambada da mavi süs lambası war motorun altında 2 tane ledli büyük yuwarlak mavi lamba war plakanın üstünde 4 lü led lamba war
4lü led lamba frene bastıkça yanıyor we xenonu bu şekilde taktımm mükemmel çalıştı
aküsü zehiri gibi
ama ıvır zıvır lambaları bu gün yada yarın sökerim
polis karışıp duruyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar mmükemmel ötesi bir şey bu xenon ya bendeki sadece kısa ben diyordum uzaga ışıtmaz hiç abartısız bir şekilde 40 50 m arası ışıtıyor we 8000k olmasıda başka bi güzellik
herkese sawsiye ederim mükemmel birşey

YARDIM Yamaha ybr için xenon
Öncelikle merhaba Yamaha ybr 125 motosikletime xenon uygulaması yaptırmayı düşünüyorum
1)Bu farı kim oto aksesuarcı takarmı yoksa illa motosikletcimi takıcak
2)akü de bir sorun yaşarmıyım
CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM KAZASIZ BELASIZ YOLCULUKLAR DİLİYORUM

YARDIM Yamaha ybr için xenon
Öncelikle merhaba Yamaha ybr 125 motosikletime xenon uygulaması yaptırmayı düşünüyorum
1)Bu farı kim oto aksesuarcı takarmı yoksa illa motosikletcimi takıcak
2)akü de bir sorun yaşarmıyım
CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM KAZASIZ BELASIZ YOLCULUKLAR DİLİYORUM
ybr kaç model ?

eğer gece sürüşü yapacaksan çok fazla işe yaramasını bekleme.Sadece görünürlüğünü arttırır.
xenonun en akıllıca uygulaması mercekle beraber kullanılmasıdır.Mercek ışığı odaklayarak belli bir yere toplar.
Oysa motosiklet farlarının çanakları standart ampüllerden aldığı ışığı yansıtmak amacıyla tasarlanmıştır.

eğer 2009 ybr city'nin kare farlı modeli ise ve lambası uzun kısayı lambayı ilerig eri çekerek yapandansa küçük bir müdahale ile mercek gibi keskin ve milleti rahatsız etmeyen ışığıyla yol alır. küçük ve ince bi nesneyi lambanın altındaki demirin boşluğuna göre lambanın köküne sabitlersenzi dediğim oluyor.

---------- Post added at 07:08 ---------- Previous post was at 07:05 ----------

Ayarlıyamazsın, Aydınlatma mercekle nasıl, merceksiz nasıl görmen gerekiyor sanırım, otomobillerde 4 tane Xenon lamba bulunmaz. 2 tanedir. Ha sis farına da uygulayan hayvanlar olabilir, o da maliyetli ve diğerine göre montajı zor bir iştir.

Bu siteden yararlanabilirsin

http://www.geceucusu.com/

Artı benim yaptığım dönüşüme bakabilirsin.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...55-kawasaki-ninja-250r-bi-xenon-modifiye.html

xenon lambamı muayene için sökmüştüm, eüer olur da zamanım olursa sana motosiklette xenon nasıl "verimli" kullanılır göstereceğim. sonra da bana "sen mercekli xenon kullanıyorsun" diyeceksin ve ben motorumun resmini çekeceğim. sonrasında ne dersin bak onu bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar