- Konu Yazar
ilk öncelikle merhaba normalde sadece tanışma olarak başlık açmak istiyordum ama geçen gün motor aldım 2-3 gün hiç kullanmadım otoparka bıraktım. hiç de tecrübem yok ehliyete yeni yazıldım sınava kadar sokak arası kullanır az çok pekiştiririm diyordum ama çalıştırıyorum devir düşünce anında kapanıyor. gazla deviri arttırıyorum bu sefer dokunmasam 30-40 saniye çalışacak duruma geliyor bu sefer de debriyajdan çekerken duruyor motor.
zar zor kaldırdım sürdüm biraz bugün bu sefer de yokuşta stop ediyor. yani eminim benim beceriksizliğimle alakalı değil motor kendi duruyo.
2-3 gün önce otoparka bırakmadan önce böyle problem yoktu.
acaba soğuktan falan mı?
hiç motor bilgim yok tanıdığımda etraf da tamirci yok. daha serüvene yeni başlamışken böyle olması moral bozucu.
her neyse tanışmamızı da gerçekleştirelim.
25 yaşında bir kardeşiniz olarak 2 yıldır çok fazla artçı olmuş biri olarak ister istemez motorun çabukluğundan ve hızlı ulaşımından etkilenip sonunda ben de bu yola baş koydum ve ehliyete yazıldım. umarım kazasız belasız bir serüven olur hepimiz adına :cat:
zar zor kaldırdım sürdüm biraz bugün bu sefer de yokuşta stop ediyor. yani eminim benim beceriksizliğimle alakalı değil motor kendi duruyo.
2-3 gün önce otoparka bırakmadan önce böyle problem yoktu.
acaba soğuktan falan mı?
hiç motor bilgim yok tanıdığımda etraf da tamirci yok. daha serüvene yeni başlamışken böyle olması moral bozucu.
her neyse tanışmamızı da gerçekleştirelim.
25 yaşında bir kardeşiniz olarak 2 yıldır çok fazla artçı olmuş biri olarak ister istemez motorun çabukluğundan ve hızlı ulaşımından etkilenip sonunda ben de bu yola baş koydum ve ehliyete yazıldım. umarım kazasız belasız bir serüven olur hepimiz adına :cat: