Ybr 125 Den Kawasaki Sesi

peqi tequnun egzostlarıda mı siz yaptınız ustam:silent:

Son düzenleme:

GKN

gkn arkadasım jesse e sordum solemedı senın egsozun ıcıne mangalmı tıktınz yahu egsozdan mangal kıvılcımları gelıorda o yuzden sordum benm sort yanms ucundan

hee, sen yelliyodunda yanıyodu ya mangal :) sakın egzozdan ateş atttırdımda şortum yandı deme, o delik yellemenin kuvvetinden:p

nivea'nın yeni bir kremi var,yumuşatıyo.Sabah akşam sürersin,narin,çıtkırıldım yapar senin motoru.
gaz verince "mıy mıy mıy"der.sünepe kediye döner.:)

arkadaşım, tüp kısa, 22 cm fotürsüz
ben sana verim, 50 lirada para verim kremide eline verim sen sabah akşam okşa, sesi kesilince de satarız, nede olsa mındar olur:cherry:

2006 kanuni racer için yaptıgımız egzost

bunları damı matkapla deldin :p

tequ kim yawww :queen::queen::queen:

ustam belki ismden tanıyamamış olabilirsin.hani çizilmez egzos yapmışsınız bi arkadaşa.adam düşüyo düşüyo çizilmio.nasıl hatırlamassın yahu:cyclopsan(düzelltim buarada ama artık çok geç sanırım:p)

not for road use, bol miktarda kaşını, bir miktar sökülemeyen perçin, söz verip uğraşmayan bi jes..
bu cümle sna ne hatırlattı:cherry:

gözüe dizine dursun arkadaşm .. kaç tane perçin kaıa baktım senin için ... kaş hol dolaştım .. genede yaranamadım .. ayıp

kaçın kaçın, kapayın konutu, gem o geldi..

tülayı istemeyennn kaleye mum diksinnnnn:queen:
Arkadaşım GKN arkasını dönseee :p
tuqu kim yawww :queen::queen::queen:
aduuuket :)
ustam belki ismden tanıyamamış olabilirsin.hani çizilmez egzos yapmışsınız bi arkadaşa.adam düşüyo düşüyo çizilmio.nasıl hatırlamassın yahu:cyclopsan(düzelltim buarada ama artık çok geç sanırım:p)
Olm Jesse yapmadı onu.. Yapan usta zaten kör oldu sonra.. Tibette keşişliğe verdi kendini.. Hatori ramço usta.. Bilen bilir :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoooonnn Hoooonnn diye ses çıkartan eksoz her makinaya lazım..Boşuna dememişler yağmasanda gürle diye..

ybr 125 den kawasaki sesi isteyenlere komple kit 300 ytl duyurulurr...
tabi zx 6 için 300 zx 10 için fiyatta ufak bi oynama olur
680 ytl isteyen arkadaş biraz abartmış galba:queen:

paran çok herhalde...

motor üzerindeki her değişiklik yakıt sarfiyatını arttırı ve motorun orjinal ayarlarını bozacağından aşınma sürecini kısaltır ...

benden tavsiye bırak öle kalsın

arkadaşım ben mamullerimi elle uretiyorum ... yani sadece demirdöküm ile çalışıyorum .. metali ordan alıp iyice işleyip siz sevenlere ulaştırıyorum. sana başarılar dilerim

Kardeş Mekan Nerde Online Olmaz Gelsindler Görsünler Konuşun Anlaşın Daha İyi OLur

kawasaki sesi için kawa yaz 3131 e gönder kawasaki sesi cebine gelsin :mrgreen:

Öyle bir şey yapma imkanın sadece egsozla alakalı değil.

Ancak o ses en az 4 silindir ve yüksek cc bir motor bloğu içerisinde olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar