gkn arkadasım jesse e sordum solemedı senın egsozun ıcıne mangalmı tıktınz yahu egsozdan mangal kıvılcımları gelıorda o yuzden sordum benm sort yanms ucundan
nivea'nın yeni bir kremi var,yumuşatıyo.Sabah akşam sürersin,narin,çıtkırıldım yapar senin motoru.
gaz verince "mıy mıy mıy"der.sünepe kediye döner.![]()
Tüh be.. 5. sayfaya yetiştim içime oturdu bak şimdi![]()
peqi tuqunun egzostlarıda mı siz yaptınız ustam:silent:
el yapımı arkadaşm (![]()
tequ kim yawww :queen::queen::queen:
not for road use, bol miktarda kaşını, bir miktar sökülemeyen perçin, söz verip uğraşmayan bi jes..
bu cümle sna ne hatırlattı:cherry:
Arkadaşım GKN arkasını dönseeekaçın kaçın, kapayın konutu, gem o geldi..
tülayı istemeyennn kaleye mum diksinnnnn:queen:
aduuukettuqu kim yawww :queen::queen::queen:
Olm Jesse yapmadı onu.. Yapan usta zaten kör oldu sonra.. Tibette keşişliğe verdi kendini.. Hatori ramço usta.. Bilen bilirustam belki ismden tanıyamamış olabilirsin.hani çizilmez egzos yapmışsınız bi arkadaşa.adam düşüyo düşüyo çizilmio.nasıl hatırlamassın yahu:cyclopsan(düzelltim buarada ama artık çok geç sanırım)
gözüe dizine dursun arkadaşm .. kaç tane perçin kaıa baktım senin için ... kaş hol dolaştım .. genede yaranamadım .. ayıp
arkadaşım ben mamullerimi elle uretiyorum ... yani sadece demirdöküm ile çalışıyorum .. metali ordan alıp iyice işleyip siz sevenlere ulaştırıyorum. sana başarılar dilerim
senin ybr kaç model ... onu soyle.. kaç km de .. benzinlimi? bunlar önemli fiyatta yardımcı oluruz ..