Tabi ses kişiden kişiye farklılık gösterir.. isteğe bağlı bişey bizim burda biçok ybr var egzos kapatlarını aldırmışlar mübarek taa nerden duyuluyo zevki sana kalmış ama ara gaz vermek de bi tatlı oluyor..![]()
zevk işte bi çok abi,ablada buna karşı bizdekide gençlik hevesi ne yapalım..
1000RR bi motorla ara gaz çekmek var ama bizim potansiyet buna yetiyor şimdilik..malum öğrencilik bu açık egzoslar doyursun bizi..
![]()
kardeş hava filtresini sök ve kaapağı çıkık dursun. biraz sesli çalışacak aqma performasın arttığını göreceksin bi dene derim
kilo verirsen hızın ciddi sekilde artar :mrgreen:
kilo verirsen hızın ciddi sekilde artar :mrgreen:
hırpalamayın arkadaslar motorlarınız tamam basında sürekli degilüst devirlere haftada bir çıkın normalde 6-7 bin devir arası kullaniverin o bir ulaşım motoru hız motoru degilki ben 80 le sabit 650 km yol gittim bir kez 90 ı gördüm sadece
hırpalamayın arkadaslar motorlarınız tamam basında sürekli degilüst devirlere haftada bir çıkın normalde 6-7 bin devir arası kullaniverin o bir ulaşım motoru hız motoru degilki ben 80 le sabit 650 km yol gittim bir kez 90 ı gördüm sadece
yok simdi ybr kullanıcısı olarak 100 rahat yapıyor ha ruzgar vuruyosa 80 de kalırnormal sartlarda hafıf egımde 110km görürsünüz ama ideal olarak 90 100 km ,aslında en mantıklısı 80 km gibi bir hızda kullanmak.