Yazlık Motosiklet Montu Önerisi

Motosikleti
TVS Raider 125
Maksimum 6000 TL bütçem var. Yazlık bir mont alacağım. Pek bilgim olmadığı için sorma ihtiyacı duydum. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Maksimum 6000 TL bütçem var. Yazlık bir mont alacağım. Pek bilgim olmadığı için sorma ihtiyacı duydum. Önerileriniz için teşekkür ederim.
Eğer görsel takıntınız yoksa malum yerlerin birinden yemek siparişi veriyorsunuz, gelen kurye arkadaşlardan en kullanışlı olanları öğreniyor, ediniyor keyfinize bakıyorsunuz :)

İşin esprisi bir yanında, bütçeniz gayet yeterli. Birçok kurye arkadaşın üzerinde şu ürünü gördüm;

Onlara dayandığına göre, sizde de pekala iş yapacaktır.

• Haha
Tepkiler: F54
Motosikleti
D400
Eğer görsel takıntınız yoksa malum yerlerin birinden yemek siparişi veriyorsunuz, gelen kurye arkadaşlardan en kullanışlı olanları öğreniyor, ediniyor keyfinize bakıyorsunuz :)

İşin esprisi bir yanında, bütçeniz gayet yeterli. Birçok kurye arkadaşın üzerinde şu ürünü gördüm;

Onlara dayandığına göre, sizde de pekala iş yapacaktır.

mont isteyene yağmurluk önermisşin :D

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Ben ilk montumu ikinci el almistim. Ikinci el guzel bisey alirsin

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
LS2 Blade Air'ı şiddetle tavsiye ederim, bir önceki modeli il 5. yılımızı dolduruyoruz. Korumaları zamanla biraz deforme olunca, Level2 bir de koruma seti ile yenileyince, taş gibi oldu, kumaşında en ufak deformasyon yok, fileli yapısı yazın baya bir rahat ettiriyor, tam bir F/P ürünü. Revit Eclipse'in klonunu yarı fiyatına yapmışlar diyebilirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar