Eğer görsel takıntınız yoksa malum yerlerin birinden yemek siparişi veriyorsunuz, gelen kurye arkadaşlardan en kullanışlı olanları öğreniyor, ediniyor keyfinize bakıyorsunuzMaksimum 6000 TL bütçem var. Yazlık bir mont alacağım. Pek bilgim olmadığı için sorma ihtiyacı duydum. Önerileriniz için teşekkür ederim.
Eğer görsel takıntınız yoksa malum yerlerin birinden yemek siparişi veriyorsunuz, gelen kurye arkadaşlardan en kullanışlı olanları öğreniyor, ediniyor keyfinize bakıyorsunuz
İşin esprisi bir yanında, bütçeniz gayet yeterli. Birçok kurye arkadaşın üzerinde şu ürünü gördüm;
Onlara dayandığına göre, sizde de pekala iş yapacaktır.
çok pardon ya, ben de diyorum 6000 yağmurluk mu var, bu ne bütçedirmont isteyene yağmurluk önermisşin![]()
LS2 Blade Air'ı şiddetle tavsiye ederim, bir önceki modeli il 5. yılımızı dolduruyoruz. Korumaları zamanla biraz deforme olunca, Level2 bir de koruma seti ile yenileyince, taş gibi oldu, kumaşında en ufak deformasyon yok, fileli yapısı yazın baya bir rahat ettiriyor, tam bir F/P ürünü. Revit Eclipse'in klonunu yarı fiyatına yapmışlar diyebilirimMaksimum 6000 TL bütçem var. Yazlık bir mont alacağım. Pek bilgim olmadığı için sorma ihtiyacı duydum. Önerileriniz için teşekkür ederim.