Yazlık Mont Tavsiyesi

Geçen yaz sezonunu Venom dynamic fileli montla geçirdim. Mont siyah olduğu için özellikle duran trafikte ölmeden cehennem deneyimi yaşayabiliyorsunuz.:)
O yüzden ben de açık renkli efil efil bir yazlık (sadece yazlık) mont arıyorum.
Şu nic marka mont güzel duruyor ama yakından görmek lazım. Bir de fileli bir kısmı yok gibi gözüküyor? Yaz sıcağında fileli bir mont bence olmazsa olmaz.

Aynen , aydında yaşıyorum zaten burası aşırı sıcak. Efil efil olmalı :)

Nic air'le ilgili şunu soracaktım. Boyum S bedeni 174 kilom 58 bu mont üstüme tam oturur mu? Sitede beden ölçüsünü de bulamadım

body armourlar nasıl var mı hiç kullanan yada bilgisi olan ? tam yazlık çünkü efil efil :)

açıkcası bende beğendim fakat bel kısmı bol gözüküyor(göbekte yok boş kalacak :cherry:), oturmaz diye korkuyorum. sizin yorumunuz nedir? başkada pek seçenek yok yaz günü siyah montlada dolaşılmıyor, açık renk şart!

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

internet sitelerinde de hiç birşey gözükmüyor
beli tam oturuyordu ben o montu bi arkadaşıma verdim. uzun yazlık mont arıyodum http://www.motomaxonlineshop.com/Arama/?tip=1&word=brady&kat=0&submit=++ bunu sipariş verdim sende bi bak istersen yazın motor pantolonu giyemiyorum işim gereğide kumaş giydiğim için nic birz kısa kalıyodu hoş gözükmediği için bering i sipariş ettim gelsin bakalım nasıl çıkacak.( bu arada bende de göbek yok :))

Aynen , aydında yaşıyorum zaten burası aşırı sıcak. Efil efil olmalı :)

Nic air'le ilgili şunu soracaktım. Boyum S bedeni 174 kilom 58 bu mont üstüme tam oturur mu? Sitede beden ölçüsünü de bulamadım

Bende nic 4 mevsim mont var S beden ben 1.70 68 kiloyum korumaları olunca beni biraz sıkıyor .
Sana S beden tam olur diye dusunuyorum :)

beli tam oturuyordu ben o montu bi arkadaşıma verdim. uzun yazlık mont arıyodum http://www.motomaxonlineshop.com/Arama/?tip=1&word=brady&kat=0&submit=++ bunu sipariş verdim sende bi bak istersen yazın motor pantolonu giyemiyorum işim gereğide kumaş giydiğim için nic birz kısa kalıyodu hoş gözükmediği için bering i sipariş ettim gelsin bakalım nasıl çıkacak.( bu arada bende de göbek yok :))

Hocam sizin sipariş ettiğiniz mont çok uzun geldi bana ve rengide koyu. yine bakınıyorumda birşey bulamazsam nic air silver sipariş vereceğim gibi gözüküyor:)

body armourlar nasıl var mı hiç kullanan yada bilgisi olan ? tam yazlık çünkü efil efil :)

Bildiğim kadarıyla cross'çuların kullandığı bir ekipman. Yani ufak tefek düşmelerde vs. kullanışlı diye biliyorum.
Asfaltta düşüp sürüklenmeye başladığın anda yerinde yeller esebilir.

Müsaadenizle hortlatıyorum konuyu,nic airsilver kullanan var mı arkadaşlar ???

Abi ben bu gün ixs marka yazlık fileli mont aldım. Yaklaşık 50km yaptım. Hava soğuk olmamasina rağmen cidden üşüdüm :D su an gayet mantıklı duruyo. Bu az tecrübeme rağmen tavsiye ederim :D bu arada fiyati biraz tuzlu, revitler le yarışıyor.ben revit almaya gitmiştim ama bana uygun beden bulamadım. En sonunda kadıköy anes motorda bunu gördüm. Mont kask ve eldiven aldım. Anes motoru da tavsiye ederim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ixon hacker game kullanan var mı? beğendim açıkçası olumsuz bişey yoksa alabilirim.

eek

Nic mont almak istiyorum, korumaları ve fiyatı çok iyi gözüküyor, Ankara'da deneyecek yer bilen var mı :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Bende haftasonu Revit GTR yazlık modelini aldım Knox sırt koruması ile birlikte 530 tl . Önce Nic monta baktım ama malzeme kalitesini beğenmediğim için paraya kıyıp revit aldım memnunum :)

YAZIN kıs a mesafelerde body armor kullanıyorum yurtdışındayken almıştım 25 dolar mı ne baya büyük korumalı bişey. fileli efil efil. ama ne MONT alırsan al durduğun yerde hafif pişmelerin olacaktır. fileli armor öneririm gerçi dalga konusu oluyorum ama takar mıyım hiç?

beyler prohel alaska yazlık mont siparişi verdim pek bi beklentim yok ucuz olduğu için ama kullanan var mı yada bilgisi olan nasıldır

beyler prohel alaska yazlık mont siparişi verdim pek bi beklentim yok ucuz olduğu için ama kullanan var mı yada bilgisi olan nasıldır

kullanmadım ama inceledim bayağı(askılıkta olan 0 montta bile dikişlerde sökük vardı birinde değil birkaçında ) revitle yanyana koyunca vasat geldi full binilince 2 sezon anca gider gibi geldi revit alacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar