Yazlık mont önerisi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhaba. 5500 TL bütçe ile yazlık motosiklet montu satın almak istiyorum. Aşağıdaki iki üründen hangisini tavsiye edersiniz? Bunlar dışında farklı bir marka veya model de olabilir. Teşekkür ederim.

1) https://www.motomax.com.tr/shima-open-air-korumali-motosiklet-montu-kahverengi

2) https://www.motomax.com.tr/shima-x-mesh-korumali-yazlik-motosiklet-montu-siyah

Yazın güneşin altında sürerken siyah ya da koyu renk güneşi çeker, olabildiğince açık renk almaya çalışın.
Bence internetten sipariş vermek yerine bir gün Hasanpaşa'daki motomax mağazasına gidin, deneyip alın, kollarındaki orumalar tam dirseklere oturuyor mu diye kontrol etmiş olursunuz. Motomax'ın arkasnda motospartan mağazası var orası da iyi ve büyük bir mağaza, orada da revit çeşitleri vardı.

Motosikleti
Honda CRF 250 Rally
Yazın güneşin altında sürerken siyah ya da koyu renk güneşi çeker, olabildiğince açık renk almaya çalışın.
Bence internetten sipariş vermek yerine bir gün Hasanpaşa'daki motomax mağazasına gidin, deneyip alın, kollarındaki orumalar tam dirseklere oturuyor mu diye kontrol etmiş olursunuz. Motomax'ın arkasnda motospartan mağazası var orası da iyi ve büyük bir mağaza, orada da revit çeşitleri vardı.

Manisa'da yaşıyorum. İstanbul'a gitmem pek mümkün değil. Mecburen internetten alacağım.

Açık renk özellikle beyaz renk kask acayip derecede ferah oluyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Siyah ya da koyu renk güneşi çeker doğrudur ama kumaş yapısı da önemlidir. Nefes alabilir pamuklu kumaşla nefes alması daha sıkıntılı polyester ağırlıklı kumaşa göre daha rahat edersiniz. Ben yerinizde olsam renkten ziyade kumaş tipine odaklanırdım.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Hocam 1 aydır falan Efil File kullanıyorum. Öneririm, çok güzel hava alıyor. İç cepleri vs. çok güzel. Fermuarlarını çok sevmedim açması kapaması biraz zor. Gerçekten efil efil esiyor.

Motosikleti
2018 SHERCO 250 2021 SYM Symphony 200 2024 TVS Ntorq.
Merhabalar. O esinti hissini kaç km hızda erişebiliyorsunuz ? Sıkışık trafikte, ışıklarda beklerken de işe yarıyor mu ?

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Durur vaziyette veya yavaş giderken çıplak bile olsan bu sıcakta serinleyemezsin bence.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Sıkışık trafikte zaten ekstra sıcak oluyor her şey hocam. Malum, egzozlardan çıkan hava sıcak, bacaklarımızın arasındaki motor sıcak vs. derken pişiyoruz.

Giderken çok serin oluyor tabii.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bunu aldım, bugün elime ulaştı. Yarın ufak bir deneme yapıp güncellerim.

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Sıkışık trafikte zaten ekstra sıcak oluyor her şey hocam. Malum, egzozlardan çıkan hava sıcak, bacaklarımızın arasındaki motor sıcak vs. derken pişiyoruz.

Giderken çok serin oluyor tabii.

Biraz alakasız olacak ama isminin açılımı nedir? Benim de ismim kısaltılınca abyasar oluyor.

Hevik Scirocco - 3850 TL (Made in italy)
Vexo Jeans - 3599 TL (İçindeki korumalar made in italy tekstil kısmı kot kumaş)
Acerbis Ramsey - 3990 TL (Made in italy)

Bu paralara gidip hala Prosev, 4riders falan filan markalar almayın şu güzelim ürünler dururken. Vexo'nun da bu modeli hariç geçiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar