Yazarların en sevdiği alet edevat

Cırcır tornavida ve vidalama seti.

Cırcır olan tüm edevat benim favorimdir. Vidalama olsun, sıkma elemanları olsun; fakat yeter ki cırcır olsun.

Bayılıyorum cırcır tornavida ve diğer cırcır ailesine.

Cırcır olan tüm edevat benim favorimdir. Vidalama olsun, sıkma elemanları olsun; fakat yeter ki cırcır olsun.

Darbeli matkap, hem darbeli hem de matkap daha ne yapabilir ki bir alet.
Tork anahtarı falan diyen olursa ılıklığını ilan ederim şimdiden söylüyorum peşin peşin. Eli tork anahtarı olmuş usta da olabilir en sevdiğim alet. Elindeki İngiliz anahtarını tork niyetine kullanan usta en sevdiğim alettir vazgeçtim.

Motosikleti
Ns200 15"

Cırcır her konuda işe yarıyor cırcırsız iş yapmak zulüm örnek vericek olursam usta sağolsun arabanın şaftının vidalarını değiştirmemiş (eskimiş faturalı somun artık iş görmüyor) sayesinde bize sağlam kayıplar yaşatıcaktı sonrasında kendim takıcam diye eğildim açık ağız anahtarla sık babam sık sık babam sık kafayı yedirticekti ama bi şekil hallettim eğer cırcırım olsaydı cırcır cırcır diye diye sıkardım :cherry: he birde somunu bozmayışı çok daha ayrı konu, tabi birde havalı somun sıkma tabancası o vızz vızz ses olucak :cherry:.

Tork anahtarı falan diyen olursa ılıklığını ilan ederim şimdiden söylüyorum peşin peşin. Eli tork anahtarı olmuş usta da olabilir en sevdiğim alet. Elindeki İngiliz anahtarını tork niyetine kullanan usta en sevdiğim alettir vazgeçtim.

Tork anahtarının da bir albenisi bir çekiciliği yok değil hani. Tork anahtarı. Dolu dolu söyleyince ağızda dağılıyor.

Motosikleti
Ns200 15"

O ustalar herkesin favorisi :).

Takım taklavat önemli

10,13,17,yildiz anahtar,10 lokma tornavida,gargaburun,yankeski,cırt kelepçe.

19-22 açik ağiz

Mafsalli kisa kol lokma,yildiz,düz tornavida.T anahtar(8-10-13)

Son düzenleme:
Erkek takımının seks ve benzinlikte bol köpük ile araç yıkama işinden sonra en sevdiği aktivite alet edevat takım taklavat seti ile meşgul olmaktır.

Sir hoka hey 22.02.2022

Dün yolu değiştirdim, eve faklı bir istikametten geldim. Evde kıyamet koptu. Vay efendim neden oradan geldin? Orada ne var?

Nerde karı orda bela!

Son düzenleme:
Erkek takımının seks ve benzinlikte bol köpük ile araç yıkama işinden sonra en sevdiği aktivite alet edevat takım taklavat seti ile meşgul olmaktır.

Sir hoka hey 22.02.2022

Dün yolu değiştirdim, eve faklı bir istikametten geldim. Evde kıyamet koptu. Vay efendim neden oradan geldin? Orada ne var? Nerde karı orda bela!

Hayaller,amerika da köpük partili arac yikama
Gerçekler,benzinlikteki rüstem abinin tuttuğu köpük

Hayaller,amerika da köpük partili arac yikama
Gerçekler,benzinlikteki rüstem abinin tuttuğu köpük

Amarigada köpük partisi kalsın yahu, ne saçma bir hadise şu köpük partisi! Onun yerine raki dağlarını gezmek, grand kanyona gitmek, route 66 yapmak bin kat iyidir. Yere batsın köpüğü de partisi de!

Tork ayarlı şarjlı tornavida derim. Utanmasam kemerime kılıf yaptırıp belimde taşırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar