- Konu Yazar
1 aya yakındır dersime çok iyi çalışıyodum. Bütün malzemelerimi aldım. Havanında güzel olduğu bir günü motoruma ayırdım. Öğlen 11 de başladım. Akşam 7.30 gibi son vidayı sıkıp eşyaları toplayıp eve çıkabildim.
İlk işim bütün kış kedilere yardım ve yataklık yapan 2 brandamı yıkamak oldu. Akşama kadar kurusunlar diye.
Ardından konu mankeninide bir güzel yıkadım.
Sonra tornavidama kuvvet giriştim işe. Sök sök bitmedi. "Dylanın bukadarı Hayabusaya yeter" adlı fotoğraf. :cherry:
En güzel çıplak. :cherry:
Yıkamaları saymazsak 5 saat boyunca tek kişilik çalışmamın sonucunda işte Dylanımın son hali.
Birde video koyayım çakarlarıda görün tam olsun. :cherry:
[GV]-5406030820315051724[/GV]
Yorgunluktan bittim. Yarında 5 te kalkmam lazım. Nasıl olacaksa o. Neyse haydi iyi geceler.
Bu arada bilgileriyle bana gaz veren Criminologhye çok teşekkür ederim.
İlk işim bütün kış kedilere yardım ve yataklık yapan 2 brandamı yıkamak oldu. Akşama kadar kurusunlar diye.
Ardından konu mankeninide bir güzel yıkadım.
Sonra tornavidama kuvvet giriştim işe. Sök sök bitmedi. "Dylanın bukadarı Hayabusaya yeter" adlı fotoğraf. :cherry:
En güzel çıplak. :cherry:
Yıkamaları saymazsak 5 saat boyunca tek kişilik çalışmamın sonucunda işte Dylanımın son hali.
Birde video koyayım çakarlarıda görün tam olsun. :cherry:
[GV]-5406030820315051724[/GV]
Yorgunluktan bittim. Yarında 5 te kalkmam lazım. Nasıl olacaksa o. Neyse haydi iyi geceler.
Bu arada bilgileriyle bana gaz veren Criminologhye çok teşekkür ederim.
Son düzenleme: