Yaza Hazırlık ve Aksesuar Çalışmam.

1 aya yakındır dersime çok iyi çalışıyodum. Bütün malzemelerimi aldım. Havanında güzel olduğu bir günü motoruma ayırdım. Öğlen 11 de başladım. Akşam 7.30 gibi son vidayı sıkıp eşyaları toplayıp eve çıkabildim.

İlk işim bütün kış kedilere yardım ve yataklık yapan 2 brandamı yıkamak oldu. Akşama kadar kurusunlar diye.

img0274dz7.jpg

Ardından konu mankeninide bir güzel yıkadım.

img0276op2.jpg

Sonra tornavidama kuvvet giriştim işe. Sök sök bitmedi. "Dylanın bukadarı Hayabusaya yeter" adlı fotoğraf. :cherry:

img0281pn6.jpg

En güzel çıplak. :cherry:

img0283vu2.jpg

Yıkamaları saymazsak 5 saat boyunca tek kişilik çalışmamın sonucunda işte Dylanımın son hali.

img0285lj3.jpg

img0286mn2.jpg

Birde video koyayım çakarlarıda görün tam olsun. :cherry:

[GV]-5406030820315051724[/GV]

Yorgunluktan bittim. Yarında 5 te kalkmam lazım. Nasıl olacaksa o. Neyse haydi iyi geceler.

Bu arada bilgileriyle bana gaz veren Criminologhye çok teşekkür ederim. :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emeğine saglık güzel olmuş

yav ben bir vidasına dokunmazken sen nasıl sök tak lego yapıyosun..:silent:

Vay kardeşim çok güzel olmuş eline sağlık seneye bende mi kırmızıya boyasam motoru ne yapsam :)

Eline saglık cok ugrasmıssın :) Valla bende benım motorun tum granajlarını farını vs vs komple sokup temızleyıp bakım yapıp tekrar toplamıstım bu scooter lar lego gıbı yaa :)

bakım dediğin böyle oluyor demekki:p
Ellerine sağlık harika olmuş:wiinkk:

Saolun arkadaşlar. Ancak yanlış anlaşılmasın ben temizleyeyim diye sökmedim okadar şeyi. KAblo çektim arkadan altlardan felan. Rahat çalışayım diye. He hazır sökmüşken tabiki hepsini ayrı ayrı temizledim. Motorun içini grenajların arkalarını felan. Ama Sırf silmek için bukadar zahmete girmezdim tabikide. Belkide girerdim ya karar veremedim. :)

çok güzel olmuş bende çakarları youtube'de gördüğümden beri yapmak istiyorum ama gözümde büyütüyorum ayrıca birşey sorucam çakarlar kontak açıkken sürekli farlarla birlikte çalışır durumdamı yoksa ayrı bir devre kesici anahtarı varmı?

çok güzel olmuş bende çakarları youtube'de gördüğümden beri yapmak istiyorum ama gözümde büyütüyorum ayrıca birşey sorucam çakarlar kontak açıkken sürekli farlarla birlikte çalışır durumdamı yoksa ayrı bir devre kesici anahtarı varmı?

Asya motorun far açma kapama anahtarı bize cuk oturuyor. Bizde farlar devamlı açık olduğu için yeri kapak ile kapalı. Ama kapağı çıkart asya motorun anahtarını tak orjinal gibi oluyor. Anahtar şöyle bişey. Arkasındaki kabloyu ben bağladım tabiki. Kabloyu toyota corollanın bilmem neresinden söktüm. :) Dışı korumalı felan güzel bişey. Anahtar tek satılıyor.
aaaaazt4.jpg

aaayc1.jpg

Far açma anahtarı olduğu için 2 kademe zaten. 1.si parklar, 2.si farlar. Bende 1.sine alt ışıklandırmayı, 2. sine alt ışıklandırma+çakarları taktım. İstersem alt ışıkları tek başına açabilirim.

Buda motor üstündeki hali.

83924771vv7.jpg

Alttaki xenon lambaları da kendin mi taktın ?

İlk vidasından son vidasına kadar hepsini ben döndürdüm. Made in ben Ali abi. :) Bi kaç kere abi şunu bir tut. Abi ben buradan dokunduruyorum şu alttakilere bir bak hele yanıyormu tarzı yardım aldım. :)

Son düzenleme:
Helal olsun baboli...valla ben anlamadığımdan anlayanlara bayılırım...

kardeş en azından 10 dk dır çakarların videosunu ziliyorum çok deli bişey yapmışın eline emeğine sağlık bu kadar uğraşmışın şimdide kazasız belasız kullanırsın inşallah

dylanımı alır almaz bu çakarlardan yaptırıcam çok deli bişey olmuş (biraz kopya olcAK ama kusura bakma artık)

kardeş bi sorum olcak çakarları kaçaladın bide montajı zormu (sinyallerin içine)

ALLAH NAZARDAN SAKLASIN GÜLE GÜLE BİN KARDEŞİM

serkan güzel uğraşmışsın gerçekten deymişte bizim dylanlara böle lambalar çok yakışıyor bende yapıcam kısmetse ama tek kelimeyle SÜPER olmuşş eline sağlıkk:):)

Asya motorun far açma kapama anahtarı bize cuk oturuyor. Bizde farlar devamlı açık olduğu için yeri kapak ile kapalı. Ama kapağı çıkart asya motorun anahtarını tak orjinal gibi oluyor. Anahtar şöyle bişey. Arkasındaki kabloyu ben bağladım tabiki. Kabloyu toyota corollanın bilmem neresinden söktüm. :) Dışı korumalı felan güzel bişey. Anahtar tek satılıyor.
aaaaazt4.jpg

aaayc1.jpg

Far açma anahtarı olduğu için 2 kademe zaten. 1.si parklar, 2.si farlar. Bende 1.sine alt ışıklandırmayı, 2. sine alt ışıklandırma+çakarları taktım. İstersem alt ışıkları tek başına açabilirim.

Buda motor üstündeki hali.

83924771vv7.jpg

İlk vidasından son vidasına kadar hepsini ben döndürdüm. Made in ben Ali abi. :) Bi kaç kere abi şunu bir tut. Abi ben buradan dokunduruyorum şu alttakilere bir bak hele yanıyormu tarzı yardım aldım. :)

çok iyi düşünmüşsün eline sağlık bendeki dylanda kırmızı bu arada motorumuzun taklitlerinin çıkması birbakımdan iyi olmuş ilgine teşekkürler:cat:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Elinize sağlık, çok yakışmış. Bu çakarlardan ben de taktım geçen gün. Görünürlüğü arttırdı baya... Tabi yine görmeyen, daha doğrusu sağ sol aynasını kullanmayan kazmalar çıkmıyor değil. :pr:

Bravo BSI kardeşim. Çok güzel iş çıkarmışsın. Özendim sana. Hemen inip benimkini parçalayasım geldi...

yurdum insanının kafası nasıl da çalışıyor,ulen çan çin çonlar biz daha scot lara cuplara enjeksiyon bilem takarız,yerden bitmeler sizi kendinizi zeki mi zannediyorsunuz:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar