Yaz Mevsimi - Buluşma Noktası

.

Selamlar...

Hawaların ısınmasıyla beraber, brandalar açıldı, aküler takıldı, yaza merhaba bakımları yapılmaya başlandı we motorlar qünyüzüne çıkmaya başladı... :) Boğaziçi Köprüsü we F. Sultan Mehmet Köprüsü' nde sabah trafiğinde bir sürü motor qörmek insanı inanılmaz heyecanlı kılıyor we akşamı iple çekmeme sebep oluyor...

Ancak benim merak ettiğim we buradan sabitleştirip her daim qörüşeceğimiz bir noktanın olması...Çalışanların hafta içi iş dönüşü stres atmak için motoruna atlayıp gezdiği, çalışmayan we qeri de kalan kısmın muhakkak bir yerde durakladığı yerler wardır...We kesinlikle MT' ci olup ama karşıdakinin MT' ci olduğundan haberimiz olmadığı durumlar çoğunluktadır. Bu sebepten, buraya öyle bir yer yazınki, sizi bulmak, sizi qörmek kesin olsun...Yada motorlara MT stickerı yapıştırmak daha kolay he... :) Ben başlanqıcı yapıyorum... :)

Erenköy Starbucks - Sarı AS125T - 34 AK :)

.

Son düzenleme:
abi ben pozantıya kadar gelirim oranın havası torstan geler sular süper :queen: sanada yakın olur :p

yarında olmaz kanımca :queen: cuma namazını ben ereğlide kılar öğleden sonra pozantıda olurum :queen:

Kaan AK' ada soralım uygun görürmü simdi topic sahibi ya o açıdan :cherry:

senın kide nickmi :silent: plaka yazmışsın resmen. imzasa isim soy isim ben hemen bi naylon senet düzenleyim adına :wiinkk:bi aynı plakadan yaptırayım da kasksız dolaşayım:wiinkk: :bounce:

yada istanbulda yaşadığını soyadının ak olduğunu ve antep çocuğu olduğunu vurguluyodur..

tekirdağ Rıhtım CAfe..İskelede.. Biz Orada Oluyoruz Genelde... Gelirseniz Ugrayın derim DOstlar:)

kilisten gelin aldık biladere biz yaa 4 kere gittim güzel yer yılandan akıllı derler ama bişeyini göremedik :mrgreen:

kilisten gelin aldık biladere biz yaa 4 kere gittim güzel yer yılandan akıllı derler ama bişeyini göremedik :mrgreen:

4 kere derken neyi kastediyosun 5' te alırsın 25' te... :cherry: puhahahahhhahahahaaa :cherry:

msn' lerinizi yollasanıza bana p.m.' den...zate oldum olası tequ yu merak ettim kim bu boş adam...her mesajın sonuna :p yapan diye :) :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar