Yaz geliyor,çok kararsızım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun sarışının..kazsız belasız kullanın...bu motorun en çok hoşumu giden yönü sesi..insanı rahatsız etmeyen ve devirli kullanınca homurdayan bi sesi var..

Evet benimde dikkatimi o çekti.Devir arttırkça çıkan homurdanmaları seviyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Saolun arkadaşlar eksik olmayın :rendeer:

Hayırlı olsun.... Foto isteriz.... Sorması ayıp olmassa ne kadara maaal odu?... Bakarsın almak isteyenlere ışık olur?... :):):)

senin neyine er 6 kampana kafalı çapsız alp_dongi...:cherry: ha yakışırda sen 1 lira hesabı yaparsın ona binecek çap yok sende kardeş yanlış anlama yani...:)

€nergy;1989562' Alıntı:
Beni iyi tahlil etmişsin abi.Depo üstü çanta kullanacagım.Topcase alırım ama uzun yolculukta kullanırım sadece.
Üzerinde koruma mantarları var.birkaç aksesuar almayı dusunuyorum ; Zenon(bencede bir ihtiyac),Ön cam.
Bende siyah istiyordum,taaki yakından görene kadar.
çok ilgi görüyor çevresinden benim kızım :)
Herşeyin hayırlısı..:bounce:

Hacı tahlilden değilde siz yeni cenareyşın çantaya karşısınız...depo üstü çanta daha moderen ve daha karizmatik doğru...ben R1 im olsa bile çanta takarım kekoro diye İstanbulda namım yürür...ama pek oralı olmam...:p kullanım önceliklidir bende görüntü 2.plandadır...

fotoğraflardaki makina 27.000 olamaz...:p arkadaş gerçekten çok temiz kullanmış...artcı rahat etmiyor usta makinada...benden söylemesi...:wiinkk:

ha ben rahat etmedim...belkide sığmadığım için...:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Metehan abi zaten makinayı gören 2006 mod. olamaz diyor :)
Aldığım arkadaş çok iyi bakmış ve çok titiz bir arkadaş.
Boyle kullanıcıdan motor almak herkese nasip olmaz :p
Buarada selesi gayet rahat abi.100km kadar bende artçı oldum herhangi bir prob. yaşamadım...
Bu makinaya topcase takarsam top oliim :queen:
sırt çantam yetiyor şuan:bounce:

€nergy;1991824' Alıntı:
Metehan abi zaten makinayı gören 2006 mod. olamaz diyor :)
Aldığım arkadaş çok iyi bakmış ve çok titiz bir arkadaş.
Boyle kullanıcıdan motor almak herkese nasip olmaz :p
Buarada selesi gayet rahat abi.100km kadar bende artçı oldum herhangi bir prob. yaşamadım...
Bu makinaya topcase takarsam top oliim :queen:
sırt çantam yetiyor şuan:bounce:

bencede 2006 olamaz...:)

sırt çantası olayı güzel...artcın olsa bile yola konsantre olabilirsin...:queen:

selam arkadaşlar kawsaki zx r 250 cc modelinde yağ kıçırma nedeni yüzünden 2008-2009 modelleri toplatıyomuş doğrumudur yağ kaçağı arka tekere geliyormuş sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar