Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese Merhabalar.
Malum yaz geliyor,havalar düzelmeye başlıyor.Yazı baştan sona motorumla yaşamak istiyorum.
Fakat okadar çok kararsızım ki,hiç bir modelde tam olarak yoğunlaşamıyorum.
Daha önce motosiklet kullandım.Ehliyetım ve full korumam mevcut.
Naked almak istiyorum ama gözüm kawa zxr250 yede kayıyor.98 Suzi Bandit600 istiyorum,onunda temizini bulmak çok zor.Çok kararsızım bir an önce kararımı verip bir makine almam gerekiyor.
*Elde 7bin tlmiz var.
*Ehliyetimiz&korumalarımız var.
Scooter harici bana motosiklet önermenizi rica ediyorum.Naked olması şart değil.Gözden kaçırdığım bir model olabilir ve bana hatırlatmış olursunuz.
ve zxr 250 hakkında düşünceleriniz nelerdir?(kullananlar,test edenler,bilgisi olanlar)
Yardıma ihtiyacım var...:salut:
Teşekkür ederim:rendeer:
Malum yaz geliyor,havalar düzelmeye başlıyor.Yazı baştan sona motorumla yaşamak istiyorum.
Fakat okadar çok kararsızım ki,hiç bir modelde tam olarak yoğunlaşamıyorum.
Daha önce motosiklet kullandım.Ehliyetım ve full korumam mevcut.
Naked almak istiyorum ama gözüm kawa zxr250 yede kayıyor.98 Suzi Bandit600 istiyorum,onunda temizini bulmak çok zor.Çok kararsızım bir an önce kararımı verip bir makine almam gerekiyor.
*Elde 7bin tlmiz var.
*Ehliyetimiz&korumalarımız var.
Scooter harici bana motosiklet önermenizi rica ediyorum.Naked olması şart değil.Gözden kaçırdığım bir model olabilir ve bana hatırlatmış olursunuz.
ve zxr 250 hakkında düşünceleriniz nelerdir?(kullananlar,test edenler,bilgisi olanlar)
Yardıma ihtiyacım var...:salut:
Teşekkür ederim:rendeer: