yaz geldi herkezi beklerim

gelin ya lafımı olur alırız kanadımızı etimizi cekeriz motorları fener tepsine ( bogaz manzarasına ) :) yaparız eglencemizi ordan şehitliklere geceriz.

Harbiden öyle. Normalde ben huysuz, soğuk tabiri cayisse uyuz biriyimdir ama motosiklet üstünde başka bir motosikletci görünce nedendir bilmem farklılaşıyorum : ).

Bu gün eşimle çay içmeye gittik, dönüşte motorun yanında Cup tarzı bir motosikleti olan bir arkadaş küçük oğlunu indirdi yanımızda, su almaya gönderdi. Bana "motor güzelmiş uzun yoldan mı geliyorsunuz plaka yabancı." dedi. Bende "yok buralardanım" diye cevap verdim. Arkadaş başladı "ne zevkli olur bununla uzun yol" falan diye. Haliyle bende "evet abi ya iyi oluyor uzun yolda" diye devam ettim. Neredeyse "gel bi çay içelim" muhabbetine başlayacaktık ki, hanım arkadan kaska tıktıkladı "gidelim" diyerekten.

Ne oluyorsa motor üstündeyken oluyor bana :queen: ...

Sorma bizdede ayni olay var. ben pek geyik muhabbetini sevmem ve konuskan biri degilimdir ama is moto olunca degisiyor. Esimde kiziyor bana, niye baskasi olunca konusmuyorsunda hic tanimadigin elin adamiyla saatlerce konusuyorsun diye. Diyorum adam motorcu daha ne olsun !

Sorma bizdede ayni olay var. ben pek geyik muhabbetini sevmem ve konuskan biri degilimdir ama is moto olunca degisiyor. Esimde kiziyor bana, niye baskasi olunca konusmuyorsunda hic tanimadigin elin adamiyla saatlerce konusuyorsun diye. Diyorum adam motorcu daha ne olsun !

bendede aynı abi ben çok konuşurum aslında genelde motorlar la konuşuruz burda pek olmazdıgı için pek arkadaşım yoktur motorcular arasında bir bag vardır :cat: motorsiklet dedinmiydi akan sular durur

Rr6

inşallah kardeşim bende bu yaz geziler planlıyorum gelmek kısmet olursa bende gelirim yanına:) reklam gibi olmasın ama İstanbul olarakta bende herkesi beklerim ofisime çay kahve içmeye halkalıda ikamet ediyorum:rendeer:

gelin ya lafımı olur alırız kanadımızı etimizi cekeriz motorları fener tepsine ( bogaz manzarasına ) :) yaparız eglencemizi ordan şehitliklere geceriz.
Temmuzda Aydın-Edirne yapmayı düşünüyoruz iki amcaoğlu(yaş 48-58)Geliboluya 1 gece 1 gündüz planladık nasipse.Karşılaşırız umarım.

Haziran ayı içinde Bursa dan kamp için gelmeyi planlıyoruz. Görüşürüz hemşerim.

Sen şimdiden özel mesajla numaranı gönder. HAziranda rahatsız ederim. :)

Rr6

hatta arkadaşlar bu kadar gidicek abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz varsa ortak bir gün belirleyelim toplanıp hep beraber gidelim:)

keşke varya anasını sattımını gelibolusundaki insanlarda sizin gibi olsalar ben karamanlıyım varsa konyalı falan hemşerilerim tel numaramı paylaşacagım beni arayın çünki benim sizden başka arkadaşım abim yok. ben bu forum kadar sıcak çana yakın adam gibi forum görmedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar