Yayladağ Gölü Kış Kampı

abi on numara gezi olmuş helal olsun bu güzel yerleri bize gösterdiğin için bu arada 60 plakalı abicime saygılar turhaldan selamlar abi

Harika bir gezi olmuş.
Herşeyi ile mükemmel,
Paylaşım için teşekkürler,
Nice keyifli geziler diliyorum.
:cat:

Mersin İl Temsilcisi
bu gezi raporunu gördüğümden beri okumak için geniş bir an kolluyordum ve sonunda yüzümdeki herzamanki doyumsuz tebessümle bitirdim.

tekerinize sağlık sıtkı başkanım, kazasız sürüşler dilerim...

tüm hataya selamlar :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.:wiinkk:
Beğenmenize çoook sevindim.:cat:
Kış Kampları serimiz devam edecek.:flower:

Motosikleti
Gerçekten güzeldi Turan.
Teşekkürler mesaj için.:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------

Teşekkürler Erol Dayı.:cat:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
çok güzel bir gezi izmir ile hava karşılaştırıldıgında süper görünüyor ,buralarda şuan böyle bir kamp adamın donarak ölmesine sebeb olur :D ,paylaşım için teşekkürler

Motosikleti
çok güzel bir gezi izmir ile hava karşılaştırıldıgında süper görünüyor ,buralarda şuan böyle bir kamp adamın donarak ölmesine sebeb olur :D ,paylaşım için teşekkürler
Çok teşekkürler Tolme. :cat:
Aslında Antakya, İzmir ile neredeyse aynı iklime sahip. Kamp yaptığımız tarihte soğuk ve yağışlı bir hava vardı.
Ama herşeye rağmen çok keyifliydi.:thumleft:

sıktı abi güzel gezi olmuş her ne kadar benim kaldığım yerlere gitmemişsenizde oralarında fotolarının geleceğini düşünüyorum ve kısmet olursa reyhanlı tarafına bir gezi de ben yapmak istiyorum bakalım kısmet . tekrardan paylaşım için teşekkür ederim.

dostça...

Motosikleti
sıktı abi güzel gezi olmuş her ne kadar benim kaldığım yerlere gitmemişsenizde oralarında fotolarının geleceğini düşünüyorum ve kısmet olursa reyhanlı tarafına bir gezi de ben yapmak istiyorum bakalım kısmet . tekrardan paylaşım için teşekkür ederim.

dostça...
Mesajına teşekkür ederim Oxxo.
Hatay'ın hertarafını geziyoruz normalde. Kaldığın yer neresi ?
Görüşmek üzere.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------

bu soguk kis gununde insanin icini isitan dostluk dolu bi gezi olmus, ama biralar haric
Teşekkürler.:cat:

Diğer gezileriniz gibi bu gezinizde tek kelimeyle harika:cat: Bu soğu kış günlerinde içimizi ısıttınız:)
Yüreginize ve tekerinize sağlık:rendeer:

Motosikleti
1 YIL kadar reyhanlı da kaldım. askerde oradaydım.
Keşke tanışsaymışız. Sağlık olsun. İnşallah başka bir zaman yollarda karşılaşır, tanışırız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------

Diğer gezileriniz gibi bu gezinizde tek kelimeyle harika:cat: Bu soğu kış günlerinde içimizi ısıttınız:)
Yüreginize ve tekerinize sağlık:rendeer:
Güzel mesajına teşekkürler Cesur.
Beğenmene sevindim.:wiinkk:

Son düzenleme:
herşey mükemmel olmuş. özellikle gece, soğuk, yağmur altında karnın tok sırtın pek çadırda uyumak gibisi yoktur.sayenizde gözlerimiz ruhlarımız şenlendi teşekkürler

Motosikleti
herşey mükemmel olmuş. özellikle gece, soğuk, yağmur altında karnın tok sırtın pek çadırda uyumak gibisi yoktur.sayenizde gözlerimiz ruhlarımız şenlendi teşekkürler
Çok keyifliydi gerçekten Volkan.
Yorumuna teşekkürler.:cat:

Süper bir kamp olmuş. Gözlerimiz bayram etti. Kamp alanını da derleyip toplamanız takdire şayan Tebrikler..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar