abi on numara gezi olmuş helal olsun bu güzel yerleri bize gösterdiğin için bu arada 60 plakalı abicime saygılar turhaldan selamlar abi
Çok teşekkürler Tolme. :cat:çok güzel bir gezi izmir ile hava karşılaştırıldıgında süper görünüyor ,buralarda şuan böyle bir kamp adamın donarak ölmesine sebeb olur,paylaşım için teşekkürler
Mesajına teşekkür ederim Oxxo.sıktı abi güzel gezi olmuş her ne kadar benim kaldığım yerlere gitmemişsenizde oralarında fotolarının geleceğini düşünüyorum ve kısmet olursa reyhanlı tarafına bir gezi de ben yapmak istiyorum bakalım kısmet . tekrardan paylaşım için teşekkür ederim.
dostça...
Teşekkürler.:cat:bu soguk kis gununde insanin icini isitan dostluk dolu bi gezi olmus, ama biralar haric
Keşke tanışsaymışız. Sağlık olsun. İnşallah başka bir zaman yollarda karşılaşır, tanışırız.1 YIL kadar reyhanlı da kaldım. askerde oradaydım.
Güzel mesajına teşekkürler Cesur.Diğer gezileriniz gibi bu gezinizde tek kelimeyle harika:cat: Bu soğu kış günlerinde içimizi ısıttınız![]()
Yüreginize ve tekerinize sağlık:rendeer:
Güzel yorumunuz için biz teşekkür ederizherşey mükemmel olmuş. özellikle gece, soğuk, yağmur altında karnın tok sırtın pek çadırda uyumak gibisi yoktur.sayenizde gözlerimiz ruhlarımız şenlendi teşekkürler
Çok keyifliydi gerçekten Volkan.herşey mükemmel olmuş. özellikle gece, soğuk, yağmur altında karnın tok sırtın pek çadırda uyumak gibisi yoktur.sayenizde gözlerimiz ruhlarımız şenlendi teşekkürler