Yayla yolları keşif gezisi

Uploaded with ImageShack.us
bu gün ilk önce Ayder yaylasını tepeden gören bir yaylaya(Huser yaylasına) çıkmak istedim. sonrasında da Pokut yaylasına çıkmak istedim. işte ben de onu diyorum, istedim:mrgreen:
bu arada Pokut yaylası için bknz:

http://www.motosiklet.net/forum/etk...-bir-motor-iki-kisi-super-kis-manzaralar.html

http://www.motosiklet.net/forum/etk...flar-rize-yaylasidir-muhtesem-manzaralar.html

Ayder yaylasındayım

şu karşıki dağa ve onun da karşısına gitmek istiyorum

Huser yol ayrımı burası, Ayderden yukarı doğru biraz ilerleyince sola sapan yol

ve Huser yaylası maceram kısa sürüyor:pr:

bari etraftaki güzellikleri size aktarayım

bu arının iki tarafında olan sarı şeyler nedir anlayamadım

şu tepeye çıkacaktım, orası düzlük bir yer ve bayağı manzarası var.

neyse oradan Çamlıhemşine indim, ne yapsam nereye gitsem diye düşünürken Çat tarafına doğru gideyim dedim, oradan ver elini Pokut yaylası

burası Pokut yolu, Şenyuva köyünden sola dönülüyor.

bunun gibi 50 küsür tane viraj var bu Pokut yolunda. Şenyuvadan 13 km felan Pokut.

geldiğim vadi uzaktan uzağa görünüyor

Buraya kadarmış, fazla kasmaya gerek yok, zira yukarıda çok kar var. sanırım buradan 4-5 km felan Pokut

şu aşağıdaki vadiye ineceğim

burada bayağı oyalanıyorum, güzel manzaralar ve çiçekler var.bayağı seyirli bi yer ayrıca.

Çamlıhemşinde yöreye özgü ahşap oymalı bir cami kapısının üst kısmı

Yusuf yine herzamanki gibi süper karaler yakalamışsın. Eline saglık. Paylaşım için tşk.:cat:

Kanka bir gün ayılar parçalayacak seni bu dağlarda :mrgreen:

Güzel bir gezi gene arının yanındaki sarı şeyler topladığı polenler galba güzel yakalamşsınız

Güzel bir gezi gene arının yanındaki sarı şeyler topladığı polenler galba güzel yakalamşsınız

polenler mi, hiç aklıma gelmemişti, iyi düşünmüşsünüz. ben de sırf o sarı şeyler yüzünden bayağı bi uğraştım bu pozu alabilmek için, arı bi türlü durduru yerde durmuyordu. makro çekim yapmanın da güçlüğüyle bayağı zorlaşıyor böyle bir poz alabilmek. teşekkürler bilgilendirme için.

fat280, teşekkür ederim

Trabzon'daki cross'u en yakın zamanda gidip bakalım kardeşim :)

valla böyle konular açılmıyomu, taş kafa gidip cross alsaydın diyorum :mrgreen:
Mükemmel kareler ellerinize sağlık ..

mükemmel kareler bunlar:) elinize yüreğinize sağlık,gitmiş kadar oldum,paylaşım iin teşekkürler

yusuf gezi harika olmuş, doğayla içiçe mükemmel kareler...

kullandığın fotoğraf makinasının marka ve modelini paylaşırmısın?

teşekkürler herkese.
Cakalaz, tamam, ona önümüzdeki hafta sonu bakalım. ama bence orada bir ustaya göstersen daha mantıklı olur. onlar binince hemen anlıyor motorun geçmişini
twona, Fujifilm S 1500

çok güzel fotolar gerçekten tekerine sağlık, sizin oralar çok güzel kıymetini bilin, 2 hafta kadar gezmiştim yaylalarda dağlarda çok zevkliydi...

teşekkürler, evet, karadeniz yaylaları ve dağlarıyla meşhurdur,insanı rehabilite eder, ben hafta sonu aç karna ve hafta içi bir gün tok karna alıyorum bu ilaçtan:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar