yavaştan kışa hazırlık,elleri ilgilendirir :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler kış yavaştan yaklaşıyor,bilindiği üzere motorla giderken en çok üşüyen yer ellerimiz,kalitei eldivenler 300 lira civarında yüzüyor,en mantıklısı elcik koruma,çoğu kurye motorlarında gördüğümüz elcik korumlara çok işe yarıyor ama çok çirkinler,bizim memlekete en kötülerini getiriyorlar nedense? spor motorlara endurolara ve scooterlara göre elcik koruma çeşitleri buldum,bulana kadar canım çıktı itina ile araştırım:) ben kışın okula motorla gidiceğim için birtane alıp ninjaya takacağım,düşünüldüğü kadar çirkin de durmuyor,birkaç resim ile örneklendirelim :) bunların dışında başka fikri olan varsa değerlendiriliebilir :)

MkD

kışın eksi derecelerde
bunlardan bir adet edinmiştim bende
eldiven ve bunlarla daha sıcak bir elcik hissi güzeldi
fakat içeride tuşlar vs kontrol biraz zorlaşabiliyor

Abi bu torbalar hertürlü çok çirkin yahu, bende ilk kışımı geçireceğim inşallah bukadarına gerek duymam :) Gerek duyarsamda çirkin mirkin bişeyler uydurucaz mecburen.

Sanki enduromtrak elcik koruma takıp rüzgarı kessek bile çok şey değişir gibi geliyor bana ama yaşamadan bilinmez tabi :)

Elimizde eldivende olacak sonuçta, şu tür elcik korumalar epey bi rahatlatmazmı dersiniz?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emin ol fazlaıyla ihtiyaç duyucaksın :) arkadaşımda transalp vardı,aynen senin dediğin rüzgar kesen korumalardan var,adam yarım parmak eldivenle geziyordu kışın ortasında ve üşümüyordu parmakları,cb 125 için enduromsu rüzgar kesici gayet güzel olabilir,çok şık durabilir beyazı mesela :)ama ninja da bunu takacak yer yok gidonu çevirdiğimde biryerden çarpıyor benimde aklıma ilk bu gelmişti hem güzel hem kullanışlı,ama racing tipli kafa grenajı olan motorlara pek olmuyor,ama nakede çok güzel durur senin dediğinin aynısını ducati 696 da görmüştüm dadından yenimiyor :)

Şuan bile gece yolculuklarımda ellerim donuyor resmen :) Gerçi henüz yazlık eldivenle kullanıyorum.

Havalar biraz daha serinlesin kışlığa geçicem o da yetmezse aklımdaki en ideal çözüm buydu.

Seninde desteklemen sevindirdi :) Olur mu olmaz mı bende bilmiyordum da bir şekilde takarım diyordum.

Bende yakışacağını düşünüyorum ama fotoğraftaki kalitede ürünleri bulmak çok zor veya uçuk fiyatlarda.

Piyasadaki kolay bulunanlar ise çocuk bisikleti için tasarlanmış gibi :mrgreen:

Birde elcik ısıtma hikayesi var onu tam çözebilmiş değilim, elimin dışı zaten üşüyor, eldivenim ıslanıyor v.s avuç içimin sıcak kalması nekadar değiştirir acaba ki :silent:

Bakalım 1-2 aya kalmaz dayanılmaz olur durum, bende bu kış motosikletimi yatırmaya pek niyetli değilim :mrgreen:

ben bu konuya çözüm olarak elcik ısotma aldım... Geçtiğimiz kışı rahat geçirdim

Elcik ısıtma süper bişey. Karda kışta hep yarım parmak eldivenle kullanıyorum. (Bendeki Hein Gericke)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar