hisse senedi , Bim ve THY benim favori kâğıtlarımdır , 15 senedir alır satarım , iyi takip ederseniz hisse senedinin kârını hiçbir yatırımda bulamazsınız..
Hocam neye göre alıp satıyorsunuz peki?Altın,dolar gibi Amerika'ya küfür edince mi artar bunlar nasıl olur?
güncel gelişmelerin bir nevi kokusunu alacaksın dostum , borsa denizdeki dalga gibi devamlı yükselir ve düşer , düşünce al biraz yükselince daha da yükselirmi diye düşünmeden sat , yurt dışında çok uzun süreli tutanlar var ama bizim memlekette yorucu olur , yazdığım gibi iyi takip eder iyi koku alırsan borsadaki parayı başka biryerlerde kazanamazsın , kulakdan duyma haberlerle (tüyo) alelacele büyük miktarda hisse senedi alma , önce çok küçük bir miktar al ve takip etmeye başla..
ASELSAN hisse alınır mı?
elinizde 100 bin tl paranız olsa nasıl değerlendirirsiniz. üzerine kredi çekip ev mi almalı yoksa paranın yettiği kadar arsa mı almalı ya da cafe tarzında yer mi açmalı başka nerelerde kullanılabilir.
Torbaciliga başlardim
araba alıp kiraya ver:cat:
%20 BTC, %80 altın. İkisi de kriz zamanlarına bayılır.
hisse senedi , Bim ve THY benim favori kâğıtlarımdır , 15 senedir alır satarım , iyi takip ederseniz hisse senedinin kârını hiçbir yatırımda bulamazsınız..
Dolar alın. Şimdi çok ucuz.
btc bitcoin mi oluyor. şu bi ara milleti baya zengin eden
sonra onunla da torbacılık yapalım hocam kâra bak bee![]()