yatırım konusu

elinizde 100 bin tl paranız olsa nasıl değerlendirirsiniz. üzerine kredi çekip ev mi almalı yoksa paranın yettiği kadar arsa mı almalı ya da cafe tarzında yer mi açmalı başka nerelerde kullanılabilir.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
altin alip altina altin veren hesap acip oraya atar unuturdum .

hisse senedi , Bim ve THY benim favori kâğıtlarımdır , 15 senedir alır satarım , iyi takip ederseniz hisse senedinin kârını hiçbir yatırımda bulamazsınız..

hisse senedi , Bim ve THY benim favori kâğıtlarımdır , 15 senedir alır satarım , iyi takip ederseniz hisse senedinin kârını hiçbir yatırımda bulamazsınız..

Hocam neye göre alıp satıyorsunuz peki?Altın,dolar gibi Amerika'ya küfür edince mi artar bunlar nasıl olur?

Hocam neye göre alıp satıyorsunuz peki?Altın,dolar gibi Amerika'ya küfür edince mi artar bunlar nasıl olur?

güncel gelişmelerin bir nevi kokusunu alacaksın dostum , borsa denizdeki dalga gibi devamlı yükselir ve düşer , düşünce al biraz yükselince daha da yükselirmi diye düşünmeden sat , yurt dışında çok uzun süreli tutanlar var ama bizim memlekette yorucu olur , yazdığım gibi iyi takip eder iyi koku alırsan borsadaki parayı başka biryerlerde kazanamazsın , kulakdan duyma haberlerle (tüyo) alelacele büyük miktarda hisse senedi alma , önce çok küçük bir miktar al ve takip etmeye başla..

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ahret için mevlaya, dünya için Leyla'ya

güncel gelişmelerin bir nevi kokusunu alacaksın dostum , borsa denizdeki dalga gibi devamlı yükselir ve düşer , düşünce al biraz yükselince daha da yükselirmi diye düşünmeden sat , yurt dışında çok uzun süreli tutanlar var ama bizim memlekette yorucu olur , yazdığım gibi iyi takip eder iyi koku alırsan borsadaki parayı başka biryerlerde kazanamazsın , kulakdan duyma haberlerle (tüyo) alelacele büyük miktarda hisse senedi alma , önce çok küçük bir miktar al ve takip etmeye başla..

Eyvallah hocam.100-200 TL ile deneyeyim.

elinizde 100 bin tl paranız olsa nasıl değerlendirirsiniz. üzerine kredi çekip ev mi almalı yoksa paranın yettiği kadar arsa mı almalı ya da cafe tarzında yer mi açmalı başka nerelerde kullanılabilir.

Cafe işi kolay değil öncesinde en az 6 ay başkasının mekanında kendi işin gibi çalışılacak ve iyi analiz yapılacaksa yapılabilir diğer türlü insan kendisine sormalı batanlardan farklı ne yapabilirim diye.
Kredi bu piyasada akıl işi değil bence.

Torbaciliga başlardim

sıkıntılı :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------

araba alıp kiraya ver:cat:

kendi arabamı bi süre kiraya verdim mantıklı geldi aslında ama kaza bela olursa sıkıntı olur nasıl önlem almak lazım bilmiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------

%20 BTC, %80 altın. İkisi de kriz zamanlarına bayılır.

btc bitcoin mi oluyor. şu bi ara milleti baya zengin eden :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------

daha önce borsayla hiç uğraşmadım. çevremde borsadan çok kazandım ama bi o kadar da kaybettim diyeni de çok duydum o yüzden korkutuyor açıkcası

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------

Dolar alın. Şimdi çok ucuz.

sonra onunla da torbacılık yapalım hocam kâra bak bee :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar