Yassah Kardeşim Yanyana Oturamazsınızz.

Enteresan bir şey Türkiyede böyle şeyler oluyormu Allah Allah........bence yanılıyorsunuz............yüzde elli size neyi hatırlatıyor....ama birazda kendimizi eleştirelim isterseniz.....etraf it köpek kaynıyor biliyorsunuz değilmi hemde aşılanmamış.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heralde fatmagül gibi olacağını falan zannetti muavin,küçük çocuğada sapık muamelesi yapmak,yada kadına....Bence otobüs firmaları ful erkek veya ful kadın otbüsleri yapsınlar pembe mavi olsun renkleride,camları da siyah filmli olsun ki otogardayken yan otobüsteki kadınları göremesinler, fuck yea mükemmel günler göreceğiz

İşte zaten tüm olayda burada başlıyor...Kadın anladığım kadarı ile 40 yaşlarında...Kendi çaresine bakabilecek durumda.Bunu yassah arkadaşım demek yerine muavin olarak izlersin uzaktan.Var sa bir rahatsız olma durumu ''isterseniz'' diye başlarsın cümleye...Bu bir nezaket kuralıdır.Bir bayanın yanına otururken sorarsın.Pardon bir mahsuru var mı diye.O da sana cevabı verir.Bunu 8. sınıfta öğretmenim öğretti bana.8. sınıfa kadar sıra arkadaşım neredeyse hep kızlardı.Kadınları sapıklık yapılan yaratıklar olarak görmek,aciz olduklarını düşünmek yanlış.Sadece onlara daha nazik olmak gerek...Muavinin suçu yok ama burada...O emir kuludur benim görüşümde...Yassahlayan şahısların dediğini yapıyor...O elçi görevi görüyor.Tabi o da suçsuz değil.Biraz düşünebilir...Neyse asabım bozuldu.Ben -10 derecede gidip bir turlayayım.

Kadınlar ne kadar aciz yaratıklarmış meğerse... Erkek 20 yaşından büyük bir kadını şehirler arası otobüste taciz edicek kadın o otobüsü ayağa kaldırıp başına yıkmıcak. Personel şöför ve müşteriler taciz edenin üstüne gitmicek buna göz yumucak...

Ne kadar kolay zannediliyor bazı şeyler. Hayatıda film dizi tadında hatta fantazi dünyasında yaşıyoruz:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar