Yaşlı ve yeni üye

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Hoşgeldiniz.

Ahmetbey'e köfte yemeye hangi rotadan gittiniz?
Çatalca/Subaşı köyünden başlayan yoldan Saray üzerinden gidince köfteler daha lezzetli geliyor.

Ben de 45 yaşında hanımdan izinsiz xmax 250 olarak motora başlamıştım, köfteci rotalarında geze geze bu yetmiyor noktasında geçen yıl vstrom 650 alınca hanım da yıllar sonra motora razı oldu, ona da ekipman topladık, beraber gezmeye de başladık. xmax'ım hala duruyor, şehir içi çarşı pazar motoru yaptım onu.
Henuz telefon tutucu ve intercom almadigim icin boraz daha basit bir yoldan gittim: tayakadin sonrasi saray, saray sonrasi Sinanli-kadikoy-sofular uzerinden gittim. Yalniz sinanlidan sobraki 5 km baya gevsek stabilzeydi, arkasi kaya kaya gittim, baya gerdi😂 bay-et'te yedim kofteyi, bence gayet iyiydi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaşlı mı ?...
Sitenin yaş ortalaması nerdeyse 50. Huzurevi gibi burası...
Arada gençler geliyor ama barındırmıyoruz :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Sen genç sayılırsın ;)
Eh, demek ki ben de tam ortalamadayim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tayakadın üzerinden gitmişseniz muhtemelen bizim kutsal Subaşı sonrası istikametinde sürmüşsünüz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aynen, akalan, safaalan uzerinden saraya gittim. Hafriyat tirlari cok olmasaydi daha iyi olurdu
Evet, biz de Subaşı Opet'te buluşup aynı güzergah üzerinden Ahmetbey'e, Kırklareli merkeze ya da İğneada'ya toplu sürüyoruz.

Bilginiz olsun 30.Ağustos Cumartesi Ahmetbey'de Mahir köfte'de toplu bir etkinlik düşüncemiz var. Toplu sürüş olmayacak ama orada buluşacağız. İşiniz yoksa bekleriz. Daha önce açtığım konunun linki aşağıdadır.

https://www.motosiklet.net/forum/ko...inligine-gelecek-olanlar-el-kaldirsin.222324/

Ged

Motosikleti
Evet, biz de Subaşı Opet'te buluşup aynı güzergah üzerinden Ahmetbey'e, Kırklareli merkeze ya da İğneada'ya toplu sürüyoruz.

Bilginiz olsun 30.Ağustos Cumartesi Ahmetbey'de Mahir köfte'de toplu bir etkinlik düşüncemiz var. Toplu sürüş olmayacak ama orada buluşacağız. İşiniz yoksa bekleriz. Daha önce açtığım konunun linki aşağıdadır.

https://www.motosiklet.net/forum/ko...inligine-gelecek-olanlar-el-kaldirsin.222324/
Aslinda o basliga cevap yazacaktim ama durumum henuz net degil. Gelmeyi cok istiyorum, hanimdan izin kagidi alirsam gelirim😂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aslinda o basliga cevap yazacaktim ama durumum henuz net degil. Gelmeyi cok istiyorum, hanimdan izin kagidi alirsam gelirim😂
Eeh tabi Yengen Vizesi şart :) Artçılı sürüş tecrübeniz olsa yengeyi de alın gelin diyeceğim ama şu aşamada sizin için riskli.

Ged

Motosikleti
Eeh tabi Yengen Vizesi şart :) Artçılı sürüş tecrübeniz olsa yengeyi de alın gelin diyeceğim ama şu aşamada sizin için riskli.
Durur halde iken bir kere zorla arkama oturdu, o da 1 2 saniye😂 bisikleti de tam bilmiyor, biraz da ondan. Zaten arkama oturdugunu giren 3 yasindaki oglu arabadan hayir hayir diye agliyordu😂
Zaten su tecrubemle artciyla o yolu hayatta gelemem, gelebilirsem de 2 gun surer

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Durur halde iken bir kere zorla arkama oturdu, o da 1 2 saniye😂 bisikleti de tam bilmiyor, biraz da ondan. Zaten arkama oturdugunu giren 3 yasindaki oglu arabadan hayir hayir diye agliyordu😂
Zaten su tecrubemle artciyla o yolu hayatta gelemem, gelebilirsem de 2 gun surer
Risk almayın, boş verin, belki seneye

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Henuz telefon tutucu ve intercom almadigim icin boraz daha basit bir yoldan gittim: tayakadin sonrasi saray, saray sonrasi Sinanli-kadikoy-sofular uzerinden gittim. Yalniz sinanlidan sobraki 5 km baya gevsek stabilzeydi, arkasi kaya kaya gittim, baya gerdi😂 bay-et'te yedim kofteyi, bence gayet iyiydi.

Eh, demek ki ben de tam ortalamadayim
Bahsettiğim yolda gelmişsiniz, o yolda havalimanı yolu bittiği yerdeki köy Subaşı köyü, biz de köfte turlarında orada buluşup o yoldan Saray, devamında Ahmetbey'e gideceksek köyden köye giden yollardan Ahmetbey ya da Saray'dan Kırklareli ya da İğneada yönüne sürüyoruz. Ben 2 yıl önce İstanbul'dan Trakya'ya taşındım, artık arkadaşlarla buluşacaksam ya Saray'da buluşuyoruz ya da yolun en güzel kısmı Subaşı - Saray arası diye Subaşı'na kadar ters istikamette sürüyorum. Trakya'nın en güzel rotalarıdır.

Saray'dan sonra Vize var yol üstü, orada da kale güzel bir yer, tepede, manzarası güzel. Yine Saray'dan Kıyıköy yönündeki yol da çok güzel, orman iinden kıvrıla büküle bol virajlı, xmax ile de rahat gitmiştim.

Yengen vizesi işin en zor kısmı. :)
Biraz tecrübe kazanıp sonra onu da gezdirmeye başlarsanız sonrasında daha rahat izin alırsınız. Eğer arkada çanta varsa yaslanacak yer de vardır artçı daha rahat eder.

Ged

Motosikleti
Yav ben de 48 yaşındayım. Kendimi o kadar yaşlı görmüyorum.
Belki biraz yaşlı ama 1. dünya savaşını görecek kadar da değil sanırım.

Sayın Ged, hoş geldiniz , Kazasız belasız sürüşler ve forumlar dilerim.
18 sene kadar once lojistik sektorune ilk girdigimde sektorun tecrubeli abilerinden birine ara ara takilirdim; "tabi sizin zamaninizda sana yagi kuyrugu vardi" diye😂 simdi bana benzeri sakalar yapiliyor. Iste dalga gecilme sirasi bana gelmis demek ki.

"Hanımından korkmayan, Allah'tan korkmaz" demiş atalarımız :)
Bir diger soz de "evli erkekler ikiye ayrilir; kilibik oldugunu kabul etmeyenler ve kilibik olanlar"

Bahsettiğim yolda gelmişsiniz, o yolda havalimanı yolu bittiği yerdeki köy Subaşı köyü, biz de köfte turlarında orada buluşup o yoldan Saray, devamında Ahmetbey'e gideceksek köyden köye giden yollardan Ahmetbey ya da Saray'dan Kırklareli ya da İğneada yönüne sürüyoruz. Ben 2 yıl önce İstanbul'dan Trakya'ya taşındım, artık arkadaşlarla buluşacaksam ya Saray'da buluşuyoruz ya da yolun en güzel kısmı Subaşı - Saray arası diye Subaşı'na kadar ters istikamette sürüyorum. Trakya'nın en güzel rotalarıdır.

Saray'dan sonra Vize var yol üstü, orada da kale güzel bir yer, tepede, manzarası güzel. Yine Saray'dan Kıyıköy yönündeki yol da çok güzel, orman iinden kıvrıla büküle bol virajlı, xmax ile de rahat gitmiştim.

Yengen vizesi işin en zor kısmı. :)
Biraz tecrübe kazanıp sonra onu da gezdirmeye başlarsanız sonrasında daha rahat izin alırsınız. Eğer arkada çanta varsa yaslanacak yer de vardır artçı daha rahat eder.
Arabayla igneada donusu o yoldan gecmistik ama vizeye ugramamistik. Bir de oralarda cilingoz parki var, oranin yolu da dar ve virajli, motorla zekli olabilir.
Canta var arkada ikimiz birden cocugu birakamiyoruz henuz. Bi de hic niyetli degil hanim ama yavastan deneyecegim kanina girmeyi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar