- Konu Yazar
Yaşım 16 deyince direkt geldim zaten. Keşke daha önce görseymişim sana çok güzel bir motor tavsiye ederdim.
tavsiyen nedir
Yaşım 16 deyince direkt geldim zaten. Keşke daha önce görseymişim sana çok güzel bir motor tavsiye ederdim.
tavsiyen nediryaza doğru değiştirebilirimde
![]()
![]()
Eldivende biraz ucuza kaçmışsın gibiHayırlı olsun güle güle kullan bende bi alamadım gitti bir motosiklet
![]()
tavsiyen nediryaza doğru değiştirebilirimde
![]()
![]()
başgan;
hazır boş alan varken sürekli fren çalış. sürekli vites yükselt-düşür. elin devriyaja ayağın vites ve frene iyice alışsın. Bunları yaptıktan sonra motorla dönebleceğin en dar yarıçapta dönmeye çalış. ehliyet kursuna yazıldığın zaman direksiyon eğitimlerinin hepsine git ehliyet kursunun motorlarıyla sınırları zorla, ondan sonra akar gidersin.
Öncelikle hayırlı olsunEkipmansız hiçbirzaman yola çıkma kendimden biliyorum kötü sonuçları oluyor eve 5 dakika mesafe diye dizlik almadım e haliyle yere yapıştım
Son bir tavsiye; hiçbir zaman aşırı özgüven sahibi olma.Örnek vermek gerekirse suda boğulanların çoğu yüzme bilen insanlar.Kendilerine çok güvenerek derinlere gitmelerinden dolayıdır.Sen onlardan olma, tekrardan hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin dostum
![]()
abicim frenleri hallettim disk fren abs değil internbetten ve başka yerlerden frenlemeye çalışıyorum ve bayada şaşırıyorum çok güzel frenleme yapıyorum tam süspansıyonu ayarlayarak ve vites yukseltip küçültmeye ççalışıyorum tek sorun duruken vites küçültmede kaldı onada çok az virajlara başladım çoğu kişşi lojmanda kızıyor.çok yatıyor diye ama motorun limitlerini biliyorum nede olsa 125 lik. aynen abi bu aarada kursların hepsine gideceğim. iyi akşamlar teşekkürler
afferin ulen keratabilincli bir surucu daha katılıyor aramıza.
Pardon mobilim de sizede emzik öneriyorum.
Mesajlarına baktım, tamamen trol, gereksiz hareket. Yanlış mıyım?
Hayırlı Olsun Temkinli kullan gaza gelmemeye çalış kazasız belasız uzun kmler binersin inşallah.
dostum eğitime ve ekipmana çok önem veriyorsun bunu takdir ettim. bende sana bir tavsiyede bulunacağım. iyi motorcu motorunu kendi tamir edendir. kendine bir takım çantası edin, lokma takımı, anahtar takımı, buji anahtarın olsun. yağını değiştirmeyi, filtreyi temizlemeyi, buji söküp takmayı, zincir temizleyip yağlamayı öğren. seversen zaten arızaları tamir etmeyide öğrenirsin.
Göz gezdirdim ama hepsini okuyamadım. Noktalama işaretleri eksik, büyük küçük harf dikkat edilmemiş. Paragraf desen hak getire.
Yaşlandık herhalde biz :santa:
Hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah.
Kaza Yaptım![]()