Yaşamak ve Ölmek Arası

Super Moderator
Bu videoyu daha önce de defaten seyretmiştim, gerçekten tüylerim diken diken oluyor.. Abdestli çıkmak lazim :)

Aga 47 harbiden fena hadi motoru aldı gitti kask a ne oldu onu anlamadım kafadamı parçalandı baglı degıldıde uctumu yoksa videodanmı kaynaklı bilemedim aradaki boşluğu kesmiş olabilirlermi acaba

Bakındımda bulamadım dostum,face den herkese açık paylaşılmış.2 m. görüntülenme almış video.Sadece face üzerinden.:thumright

''Cenabet gezmeyin :cherry: '' cümlesini görünce bi kahkaha attım. elinize sağlık, güzel paylaşım. feyz alınmalı :cat:

Rusyadaki Trafik Kazalarını İzlerken,Derdimki Ne Kadar Saçma Kazalar Yapıyorlar.Ruslar Hep Gözümde Araç Kullanmayı Bilmeyen İnsanlar Olarak Gözüküyordu.Bizim Araç İçi Kamera Kazalarını İzleyince.Rusyadan Farkımız Olmadığını Anladım.Özü; Hep Ruslar Diyoruz Ya Onlarda Kamera Olduğu İçin.İlerleyen Yıllarda Bizde Bu Videolara Alışacağız.
Tamamını İzleyin,Hak Vericeksiniz.:

Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm ben senin için cünüp cünüp motora binmeyi göze almışım. Yaa ne diyecem bu cenabetlik denilen olay başına kötü olaylatın gelmesine sebep ise müslüman olmayan ülkeler niye helak olmuyor la? :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Türkiye deki kazalarda az değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar