@karalahana
bir pist yarışa katılabilmemiz için neler yapmamız gerekiyo ve şu sponsorluk davasını detaylı olarak nereden öğrenebiliriz bilgisi olan var mı
Ben de bir süredir bu konuya kafa patlatanlardan biriyim. Hatta dün TMF'den (Türkiye Motosiklet Federasyonu) Deniz hanımla görüşüp bilgi aldım. Yarışa girmek öyle çok büyük çaba gerektirmiyor. Sadece para olması yeterli.
Öncelikle TMF'ye üye olan klüplerden birine lisans için başvuruyorsun. Daha sonra da yarış tarihi geldiğinde yarışa giriyorsun. Bu kadar. Haa motosikleti nereden bulacam, yarış tulumunu nerden temin edecem diyorsan, aklına gelen herşeyi kendin buluyorsun. Motor, modifiye, tulum hepsi sana ait. TMF'deki dokümanlarda motoru ne şekilde modifiye edebileceğin ile ilgili çeşitli kuralların olduğu dokümanlar mevcut. Sponsor falan hikaye. Haa bulurum, maddi giderimi indiririm diyorsan o ayrı. Öncelikle C kategorisine katılıyorsun. Sene sonunda ilk 3 arasına girersen B kategorisine sene sonunda ilk 3 arasına girersen de A kategorisine katılmaya hak kazanıyorsun. Ondan sonra da birşey olmuyor. A kategorisinde kalıyorsun.
Kısaca... Bu iş tamamen maddi olanaklara bağlı. Birini bulayım, hünerimi göstereyim, beni sponsor etsinler hikayesi yok. Ayrıca bu işin maddi olarak getirisi de yok diye biliyorum. Yani giderlerini karşılamaz. Saykoshey'in dediği gibi olanaklar yok Türkiye'de. Hobi olarak yapabilirsin. Ben hala araştırma içerisindeyim...
Onun dışında pist kiralayıp kendi aramızda yarışmak da pek mümkün gözükmüyor. Ben 600cc ve 1000cc kategorisinde yarışmak istiyorum. Öncelikle aynı kategoride yarışacak bu kadar adamı nereden bulacağız? İkincisi pist kiralamak pek ucuz değil. Diyelim ki kiraladık, bir sürü kural var, tulumsuz girilmiyor, komple ekipman lazım, motorun farlarını kapatacan, sinyalleri ve aynaları sökecen, v.s...
Sonuç : Türkiye diğer konularda olduğu gibi motosiklet konusunda da hala çok geri kalmış bir ülke. Olanaksızlıklar diz boyu. Ancak insanlar parasının miktarına göre beğendiği motoru satın alıp yollarda dolaşabiliyor...