Yarışma motosikletci şarkısıyla

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Başarılar Ogün abi :cat:

[flash]http://www.vidivodo.com/VideoPlayerShare.swf?u=BFdAQ1dPWRI=[/flash]

Erhan'cım sağol birçok etkinliğimin sebebi senin ve ekibinin ve motosiklete gönül verenlein sayesinde oldu ve hala bana destek vemen benim için çok mutluyluk verici sevgili kardeşim sağlık diliyorum ve tüm motosikletci kardeşleimden bu etkinlikte destek bekliyorum bu hepimize yarayacak buna samimiyetle inansınlar .
sevgiler...

Desteklerinizle 1. olmamk içten bile değil düşünsenize bu şarkıyı show tv de okuduğumu motosikletci adına nasıl bişey olur :)

jr.

muthiş bişey..yüreğine sağlık :cat: 10 numara vokal olmuş.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ilginize, sevginize teşekkür ederim ama sadece linke tıklayarak oy verilecek bu organizasyonda 2 saniyesini ayımayan arkadaşların motosikletci ruhlarını sorgulamak istemiyorum biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum.
Bu bir karşı cins kadın aşkı veya ekek aşkı şarkısı değil bu motosikletci aşkı şarkısı.
biz el ele olmazsak kusura bakmayın kimse bizim elimizden tutmaz ben genede oy veren vermeyen akadaşlarımda sağolsun yolları düz bassın dilerim.
http://www.vidivodo.com/241890/motosikletci-sarkisi

oyLadim Lakin oyLarken firefox kuLLanıyorsaniz dikkat edin
yiLdizin neresine tikLarsaniz direk oyLe aLgiLiyor ben tam ortasından tıkLamıstim banner i sadece iyi oLarak aLgiLadi..
izLeyen cok oy veren az durumu yine baskin..

jr.

Abi nereye tıklıyoz nerden oy weriyoz bulamadımmen =( bu saada reytit war ordan mı

Abi wma kayıt harika olmuş ya. bu lazımdı istemiştim senden de sonra korsana yayılmasın dedim sildim. Teşekkürler

Son düzenleme:
oyLadim Lakin oyLarken firefox kuLLanıyorsaniz dikkat edin
yiLdizin neresine tikLarsaniz direk oyLe aLgiLiyor ben tam ortasından tıkLamıstim banner i sadece iyi oLarak aLgiLadi..
izLeyen cok oy veren az durumu yine baskin..
Bilgi için teşekkürler şu anda ilk 30 da gibiyiz ve katılım tarihimiz sadece 2. gün eğer böyle gidersek arkadaş gruplarımıza mail vs. olayına girersek 1. olmamak içten değil motosikletcinin sesinin duyurulması adına şimdiden teşekkürler

Abi nereye tıklıyoz nerden oy weriyoz bulamadımmen =( bu saada reytit war ordan mı

Abi wma kayıt harika olmuş ya. bu lazımdı istemiştim senden de sonra korsana yayılmasın dedim sildim. Teşekkürler
yıldızlara zannedersem 5. yıldıza tıklayınca ben teşekkür ederi sevgiler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili Ogün, harika bir sesin var rahmetli Cem KARACA ve Murat MERMER arasında ve orjnal bir ses, yolun açık olsun.

68 numerolu oy benimdir he :)
Yüreğine sağlık Ogün dostum.
hallo1.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar