Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Süleyman Memnun'ı ırdalarmı bilmem ama bu başlık Sedat'a patlamış gibi gözüküyor.:mrgreen:
Mt'de eleştiri kaldıramıyo canım, bugün Discordian bi resim koydu diye tekmeyi yemiş.:queen:
Benim anlamadığım, sen motoplus'da vardın, motoshow'da yoktun zaten neyine isyan ediosun, bırak inanıp sadece motoshow'a gidenler isyan etsin.:cherry:
Gün gelir devran döner. Daha 2 ay önce motordelisinde MotoPlus vs MotoShow tartışmalarında, kendilerinin katılacağı MotoShow hakkında söylenen eleştirileri ve hatta eleştiri bile barındırmayan gerçekleri içeren mesajlar sessiz, sedasız, nedensiz ortadan kaldırılıyordu. Beğenmedikleri mesajları siliyorlardı kafalarınca. Şimdi kendi yaptıklarından daha acımasız ve daha büyük çaptaki bir haksızlıkla karşılaşınca nasıl feryat figan ediyorlar...
Motordelisi de eleştiri kaldıramayan bir site. (M.D.S.K.'ya değildir lafım) Yine de bir spor klübü olarak çok ağır bir ceza almışlar. Süleyman Memnun'un nasıl bir yöetici olduğu ortada zaten. Motosiklet tekmeleyen motosiklet federasyonu başkanı, peeeh :farao:
Motordelisini başlattığı hukuki mücadelede destekliyorum. Umarım kazanırlar ve umarım o dava motordelisinde Hakan Dinçer şakşakçısı olmayıpta forumda barınmak isteyen üyeler için örnek teşkil eder :queen:
Mt'de eleştiri kaldıramıyo canım, bugün Discordian bi resim koydu diye tekmeyi yemiş.:queen:
Benim anlamadığım, sen motoplus'da vardın, motoshow'da yoktun zaten neyine isyan ediosun, bırak inanıp sadece motoshow'a gidenler isyan etsin.:cherry:
Son düzenleme: