Yarışlarda "Utanç" tablosu

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Süleyman Memnun'ı ırdalarmı bilmem ama bu başlık Sedat'a patlamış gibi gözüküyor.:mrgreen:

Gün gelir devran döner. Daha 2 ay önce motordelisinde MotoPlus vs MotoShow tartışmalarında, kendilerinin katılacağı MotoShow hakkında söylenen eleştirileri ve hatta eleştiri bile barındırmayan gerçekleri içeren mesajlar sessiz, sedasız, nedensiz ortadan kaldırılıyordu. Beğenmedikleri mesajları siliyorlardı kafalarınca. Şimdi kendi yaptıklarından daha acımasız ve daha büyük çaptaki bir haksızlıkla karşılaşınca nasıl feryat figan ediyorlar...

Motordelisi de eleştiri kaldıramayan bir site. (M.D.S.K.'ya değildir lafım) Yine de bir spor klübü olarak çok ağır bir ceza almışlar. Süleyman Memnun'un nasıl bir yöetici olduğu ortada zaten. Motosiklet tekmeleyen motosiklet federasyonu başkanı, peeeh :farao:

Motordelisini başlattığı hukuki mücadelede destekliyorum. Umarım kazanırlar ve umarım o dava motordelisinde Hakan Dinçer şakşakçısı olmayıpta forumda barınmak isteyen üyeler için örnek teşkil eder :queen:

Mt'de eleştiri kaldıramıyo canım, bugün Discordian bi resim koydu diye tekmeyi yemiş.:queen:

Benim anlamadığım, sen motoplus'da vardın, motoshow'da yoktun zaten neyine isyan ediosun, bırak inanıp sadece motoshow'a gidenler isyan etsin.:cherry:

Son düzenleme:
Yarışmayın arkadaşlar.Yarışada gitmeyin bakalım napçek s.m. efendi.Protesto yapın.Spor bakanına şikayet edin.

Bence gazete kağıdı ironi olsun diye kullanılmıştır işlemin ne kadar ...lakça olduğunu daha iyi göz önüne getiriyor....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dayanamadım şimdi benimde düşüncem geldi madem öyle yarışlara girmeyin katılmayın ama olmaz bizde birlik yok gecensene bilenler bilir yarışlar bulgara gittiginde boy a katılma dedim ne işin var orda dedim olmadı katıldı şimdi bu yönetim kötü ise katılmayın tüm yarışcılar birlik olun o zaman sülüman kendi cocuklarını yarıştırsın ama o zamanda ben nediyeceklerini biliyom derlerki bir iki kişi katılır türkiye birincisi ve ikincisi olurlar o yüzden katılmamız lazım ben bilmem insan haketigi bulurmuş yönrticiler içinde bu gecerli bizler ne hakediyorsak onu buluruz siz sadece yazxıyla eleştırmeyle bu işler olmaz benim bildigim md 4 5 tane yarışcı var katılmasınlar yarışlara artı herkesi örgütlesinler ama yapamazlar çünki onlarında mutlaka birilerinin kovanına comak sokmuşlugu vardır o yüzden onlara inat birileri katılır bunlarda onlara inat tekrar yarışırlar bu böyle gelmiş böyle gider bir ata sözü daha size balık baştan kokar nasıl yönetilmek istersen ona göre adamları seceriz bizler.....

dayanamadım şimdi benimde düşüncem geldi madem öyle yarışlara girmeyin katılmayın ama olmaz bizde birlik yok gecensene bilenler bilir yarışlar bulgara gittiginde boy a katılma dedim ne işin var orda dedim olmadı katıldı şimdi bu yönetim kötü ise katılmayın tüm yarışcılar birlik olun o zaman sülüman kendi cocuklarını yarıştırsın ama o zamanda ben nediyeceklerini biliyom derlerki bir iki kişi katılır türkiye birincisi ve ikincisi olurlar o yüzden katılmamız lazım ben bilmem insan haketigi bulurmuş yönrticiler içinde bu gecerli bizler ne hakediyorsak onu buluruz siz sadece yazxıyla eleştırmeyle bu işler olmaz benim bildigim md 4 5 tane yarışcı var katılmasınlar yarışlara artı herkesi örgütlesinler ama yapamazlar çünki onlarında mutlaka birilerinin kovanına comak sokmuşlugu vardır o yüzden onlara inat birileri katılır bunlarda onlara inat tekrar yarışırlar bu böyle gelmiş böyle gider bir ata sözü daha size balık baştan kokar nasıl yönetilmek istersen ona göre adamları seceriz bizler.....

Abi muhalefet her zaman iş yapar ama bu ülkede muhalefet yapmak zor."İşçiyiz,haklıyız,kazanacağız" diyen insanlara bile panzerlerle su sıkıldığı bir ülkede, cumhuriyet mitinglerine katılanların "Ergenekoncu" olarak nitelendirildiği bir ülkede muhalefette zor.Tabi imkansız değil:cat:
Birde şunu anlayamıyorum.Zaten toplasan 1 elin parmaklarını geçmeyecek sayıda motosiklet klubü var bu ülkede.Yanlışsam düzeltin ama bu nasıl bir bol keseden atmaktır yani.Birde ne olursa olsun 4 yıl olmaması gerekir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hangi forumu seçsem acaba :p
img18351mq.jpg

Seda 'ya katılmaktayım.

Aye
'ye de kaıtlmaktayım

halis ' e daha çok katılmaktayım :p. Hatta eklim hala yarış pisti denemeyecek bir "pist"imiz var...
Ama MD'ye bağlı 12 yarışçı varmış sanırım, onların durumu ne olacak bu 4 yıl içinde? Eğer bu tür işlerde senelik anlaşma yapılıyorsa tamam ama o yarışçıların katılamadıkları ve katılamayacakları yarışlar için harcadığı para ve emeğin de hesabı olmalı.

Arıca hepimiz Discordian'ız :mrgreen:

He bi de Dokunmayın Aye'me bir kaç aya kalmaz terör estirirkonvoylarda, köprüde, ağva yollarında :p. Ben de peşinden bezimi toplaya toplaya gelirim artık
babies_261.gif

Son düzenleme:
bu konuyu; merakla ve heyecanla takip ediyorum...

MD,bu konuyu basına ve medya'ya taşımayı hiç düşünmüyormu acaba? yoksa basın-medaya kuruluşlarıdamı S.M tarafında?...

bir çok motorsporları programı var... bakalım kim ne yapıyor...

aynı şekilde motosiklet dergileri ve günlük gazeteler var!!! nasıl burdan yorum yapılıyorsa,aynı şekilde ajanslara ''BASIN BÜLTENİ'' yollana bilinir...

eğer bu yazdıklarım yapıldıysa,haber verirseniz sevinirim...

Ayberk, burda kişisel reklamını yapıyor diye düşünülmesin diye BASIN da çıkan görüntüleri eklemek istemedim..
Bu mide bulandırıcı durumla ilgili DHA ile yapılan roportaj basında yer aldı..Hürriyet, YenİaSIR, MotorON gibi yazılı medyada yer verdi..
Ancak bu gazetelerle yapılan sansür uygulamasından önceki CEZAYLA ilgiliydi ..
Şimdi Kulüpler Birliği olarak önemli bir protesto konvoyu planlanacak..
Bu planalamayı MD değil tüm gruplar yapacak..Kimse sahiplenmeyecek..ortak bir düşüncenin yansıması olarak MOTOSİKLET SPORU adına planlanacak...
MT de bu konuyu paylaşmamın sebebine gelince..
Birçok motosiklet tutkunu arkadaşıızın bu olaylardan haberi yok ve buda yıllardır bu adamın istediği gibi AT KOŞTURMASINA sebep oluyor..
Herkes yapılan zulmün, yapılan icraatların neler oldugunu bilsin..Bilsinki motosiklet özgürlüğüne kavuşsun...
Sizleride daha fazla sıkmak istemeyiz..
Ancak dediğim gibi yakında yapılacak çok önemli protestoda MT ailesiyle dirsek temasında olmak ve daha güzel günler için görüşmek üzere..

ne süleyman soyluyu tanırım ne motordelisinde üyeliğim var nede petrol ofisinden benzin alırım.ama kaç haftadır gördüğüm oki ciddi bir sorun var.bişekilde süleymanı eleştirdim sitede ama artık yuh diyorum.4 yıl ceza ne ya.haklı oldunu varsayıyorum 4 yıl ceza neye verilir.mesela kasti olarak yarışta bişekilde süleymanı bulup çarpsa adam öldürmeye teşebbüsten okey verilir bu ceza ama oda takıma verilmez.takım diğer takımların motorlarının tekerlerini patlatsa:p yada yarışçılarının kolalarına ilaç katsa okey 4 yıl.ama yani sen beni eleştirdin 4 yıl gözükme buralarda 4 yıl sonra zaten benim başkanlım bitiyo anlayışına;forum kuralları müsaade etmediği için yazamıyorum ama biyolojik olarak anlatayım sindirim ve boşaltım sistemimi çalıştırayım.

İşallah çıkan sonuş motosiklet camiası ve Motordelisi klübi adına en hayırlısı olur.. yönetici vasvı olmayan insanların yöneticilik yapması sonucu spor camiasının ve ülkemizin son durumu ortada. Allah yardımcınız olsun...

sonuç olarak ne yapacağız tavrımız ne olacak bir karara bağlansın SES getirmek istiyorsak tek vucut olarak hareket etmeliyiz :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Başkan seçimleri topiğinde de söyledim.... Motosiklet kültürü Süleyman Memnunla başlamadı.... Onunla da devam etmez....

Başka kimse kalmamışmı memlekette....

İzmir diğer pistlere göre kalabalık seyirci topluyor.... Yakında seyirci fiyatları sebebiyle nal toplayacaklar .... Ek bir konu daha açayım....

Bugün motordelisi keyfi infaz ediliyor yarın hazretin keyfi hangi gruba eserse o.

Peki diğer motorsiklet klüpleri ile toplantılar yapılma ve böyle bir yönetimin sonucu gidilecek olan yolun iyi bir yol olmadığı idrak edilip diğer motorsiklet klüpleri birlik olsa ve yarışları protesto edip katılmasa ? ( zor bir ihtimal ama ) .yarışan olmayınca organizasyonda olmaz.

Peki diğer motorsiklet klüpleri ile toplantılar yapılma ve böyle bir yönetimin sonucu gidilecek olan yolun iyi bir yol olmadığı idrak edilip diğer motorsiklet klüpleri birlik olsa ve yarışları protesto edip katılmasa ? ( zor bir ihtimal ama ) .yarışan olmayınca organizasyonda olmaz.[/QUOTE]

yarışan olmayınca ne değişecek MEMNUN oturacak maaşını alacak motor kültüründen millet mahrum kalacak yarış zevki bitecek yarışçılar pistlerden otoyollara düşecek çok canlar yanacak :pale: tahtında oturan süresi bitene kadar yine MEMNUN olacak ve tüm bu olanlardan memnun olacak :farao: bu işi kanuni yoldan halledecek birileri kesinlikle vardır ne yapmamız gerektiğini, yolunu söylesin BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ sesimizde BÜYÜK olur :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar