Yarışlar KÖRFEZ'de

krfezyeni.jpg

TMF 'den (Türkiye Motosiklet Federasyonu) yapılan açıklamaya göre Türkiye Motosiklet Pist şampiyonasının 3. ayak yarışı 23-24 Ağustos Tarhihleri arasında İzmit Körfez Pistinde yapılacak.

Körfezde Heyecana Hazırmıyız?

hayabusariders.com dan alıntıdır.

Körfez Yarışlar İçin Yeter limi Belli Değil.Bir yandan da İçimizdeki yarış Özlemi.Allah sonumuzu hayretsin....

On numara haber, pistte bir gram değişiklik yapmadan saldım çayıra mantığına devam...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
On numara haber, pistte bir gram değişiklik yapmadan saldım çayıra mantığına devam...

Daha öncede söyledim, pist adam edilene kadar gitmeyin. Sadece izleyiciler değil, yarışcılarda katılmasın organizasyona. Boykot edin, kış boyunca hayal kurdum oğlumla yarışa gidip izleyeceğim diye. Hemde arkadaşlarımı destekleyecektim, ama gitmeyeceğim.

Pist ve organizasyon dünya standartlarına ulaşıncaya kadar hem izlemeye gitmek hemde yarışmak Motosiklet Sporlarının gelişimine ve Sinan'a ihanettir.

Eeeee boşuna dememişler.Vay gidene.Unutuldu gitti Sinan.Başkasının başına gelir 2 ayda ona üzülürler kapatırlar pisti bu defa bulgaristan yerine ugandaya götürürler.Al sana TMF.:queen:

Pist ve organizasyon dünya standartlarına ulaşıncaya kadar hem izlemeye gitmek hemde yarışmak Motosiklet Sporlarının gelişimine ve Sinan'a ihanettir.

Sonuna kadar katılıyorum.Yarışçı arkadaşlar ve yarış takımları da umarım boykot ederler yarışı.

Kesinlikle boykot edilmesi gerekiyor.Buna katılıyorum.Yarışa gidilmemesi gerekiyor.Hem seyirci olarak hemde yarışçı olarak.Aslında bu spora gönül vermiş yarışçıların sponsorlorunda da kabahat var.

Ya Bu Boykot Lafı Cok Korkunc Geliyor Bana.Zaten Bir Avuc Motosiklet Sevdalısı İnsan Var.Bunlarda Yarıslara Gitmesse Kim Tanıtacak,Kim Sevdirecek,Kim Destek Cıkacak Bu Spora Allah Askına Arkadaslar.Olan oldu Hemde bedelini cok acı bir sekilde hepimiz yüreğimizle cektik.Ama düsününki motosiklet severlerde gitmedi,pistlere ilgi azaldı,peki ya yarısçıların günahı ne onlara destek cıkılması gereken asıl zamanda köstek mi olmak lasım,yarıslara bu takımlara destek veren ki zaten bir elin parmaklarını geçmez sponsorlar var bizlerde gitmeyelim de onlarda ellerini eteklerini çeksinler bu işlerden.Bu işlerin ne kadar zor gerçekleştiğini hepimiz biliyoruz.Ama ne olur hıncınızı bu şekilde almayın..Bence asıl birlik olunması ve gidilmesi gereken zaman bu zaman....Bu benim sahsi fikrim...Ama bildiğim,dua ettiğim ve bir an önce gerçekleşmesini istediğim birşey daha var ki oda bu yönetimin bir an önce istifa etmesi....:pr:

Ya Bu Boykot Lafı Cok Korkunc Geliyor Bana.Zaten Bir Avuc Motosiklet Sevdalısı İnsan Var.Bunlarda Yarıslara Gitmesse Kim Tanıtacak,Kim Sevdirecek,Kim Destek Cıkacak Bu Spora Allah Askına Arkadaslar.:

O pistte yarışan bir avuç motosiklet savdalısının da hayatını kaybedebileceğini hiç ihtimaller arasına koymuyorsun sanırım. O zaman ne yapılacak? Bir kaç kişi daha mı ölmeli bunu görebilmeniz için?

Her motosiklet tutkunu bu sporun arkasında olmalı ve destek çıkmalı, bunu yarışa yarışçı yada izleyici olarak katılarak değil katılmayarak yapmalı şu durumda.

O pist düzelene kadar başka can kaybetmek istemiyoruz. Herkes boynu bükük koyun gibi her söylenene onay vermemeli, başka türlü yola getiremezseniz TMF'yi.

Aynı şekilde ülke dışında yapılmış ya da yapılması planlanan yarışlar (planlanan yarış var mı artık bilemiyorum.) için de geçerli olmalı bu bence.

Eyong'a da sonuna kadar katılıyorum.

Sonuna kadar katılıyorum.Yarışçı arkadaşlar ve yarış takımları da umarım boykot ederler yarışı.

Ben boykot konusunda destek veriyorum sizlere bazıları bellki katılım olmazsa anlarlar
Ben kendi adıma sırf İstanbul parkı Kenan'a açmadıkları için F1 yarışlarını izlemeye
gitmedim ve gitmediğim içinde hiç pişman olmadım.Yetkililerin yoksa bişeyler yapmaya niyeti yok.

morrigan;
Her motosiklet tutkunu bu sporun arkasında olmalı ve destek çıkmalı, bunu yarışa yarışçı yada izleyici olarak katılarak değil katılmayarak yapmalı şu durumda.

O pist düzelene kadar başka can kaybetmek istemiyoruz. Herkes boynu bükük koyun gibi her söylenene onay vermemeli, başka türlü yola getiremezseniz TMF'yi.
-------------------------------------------------------------------------
Ortada olan bir probleme problem yaratarak yaklaşmak kökten problemdir.TMF nin basındakiler bu ise devam ettikçe problem devam edecektir.Cünkü problemin kaynağı kendileridir...Önemli olan onarmak için birşeyler yapabilmektir...Orda yarısanlarda yıllardır bu isin içinde olan deneyimli yarışçılardır.Ne yarışçılara, ne seyircilere, ne de bu ise gonulden destek verenlere Boynu bükük koyun muamelesi yapmak kimseye yakışmaz.Dediğim gibi ''Sahsi Fikrim'' bize düşen onlara moral vermek ve desteklemektir.Bunun için Pazar günü orda olup gonulden destekleyeceğim ama tmf için değil...Emek harcayanlar için...

Son düzenleme:
Ortada olan bir probleme problem yaratarak yaklaşmak kökten problemdir.TMF nin basındakiler bu ise devam ettikçe problem devam edecektir.Cünkü problemin kaynağı kendileridir...Önemli olan onarmak için birşeyler yapabilmektir...Orda yarısanlarda yıllardır bu isin içinde olan deneyimli yarışçılardır.Ne yarışçılara, ne seyircilere, ne de bu ise gonulden destek verenlere Boynu bükük koyun muamelesi yapmak kimseye yakışmaz.Dediğim gibi ''Sahsi Fikrim'' bize düşen onlara moral vermek ve desteklemektir.Bunun için Pazar günü orda olup gonulden destekleyeceğim ama tmf için değil...Emek harcayanlar için...

Bu ortada olan probleme, problem yaratarak yaklaşmak değil, tam tersine problem yaratmadan sessiz kalarak başkaldırıda bulunmak. Ayrıca sonucu iyi olacak bir şey için, başkaldırıda bulunup problem çıkarmakta ne gibi bir yanlışlık görüyorsun onu da anlamadım... Sonuçta ortada bir problem, sorun, yanlış var değil mi?

Senin pist yüzünden arkadaşın ölecek ve sen buna param ve emeğim boşa gidecek diye sessiz kalıp , hadi kendini geçtim ,başkalarının ölme, yaralanma , sakat kalma ihtimaline de kapı açacaksın.

Tartışmaya bile değmeyecek bir konu ama senin gibi "şahsi fikri" olanlar yüzünden o pist ne düzeltilir ne de yeni pist yapılır.
Bu da benim şahsi fikrim...

Dediklerine saygı duyuyorum ama insanların tek yönlü düşünmelerini istemem o yüzden seninle "tamamiyle farklı olan" fikrimi yazma zorunluluğunda hissettim kendimi.

Ayrıca pistin yenilenip yenilenmediği konusunda bir fikrim yok. Bir değişiklik yapılmadı diye tahmin ediyorum sadece çünkü birileri bizi haberdar ederdi heralde. Bilen biri pistin ne durumda olduğunu yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:

boy

Sinan'ın ölümünden sonra herşey aynen dediğim gibi gelişti. Bir zaman sonra insanlar bu olayı unuttu, ilginçtir ki olay sonrası beklediğim tepkileri ve aksiyonları göremedim. Herkes kabuğuna çekilmiş kaplumbağa gibi sessiz kaldı. Bulgaristan yarışları zaten eziyet... Biliyorsunuz geçen hafta Dünya Supersport şampiyonasında yarışan 23 yaşındaki Craig Jones adlı yarışçı hayatını kaybetti. Her ne kadar önlem alınsa da dünyanın en iyi pistlerinde bile yarışçılar ölebiliyor, biz bunu göze alarak bu işin içine giriyoruz. Sonuçta pistte ulaşılan süratler ciddi süratler ve en ufak bir hata hayatınıza mal olabiliyor.

Bu Cumartesi piste antremana gidiyorum, bayağı kalabalık olacak, bakalım neyi ne kadar düzeltmişler.. İsteyenler katılabilir, tabi antremana değil izlemeye. Antremandan sonra durumu sizlere izah ederim..

Sevinsek mi, Üzülsek mi ?? Bir acayip bir şeyler. Umarım pist'i daha iyi hale getirmişlerdir. Yarışacak kişilere şimdiden bol şans dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar