Ortada olan bir probleme problem yaratarak yaklaşmak kökten problemdir.TMF nin basındakiler bu ise devam ettikçe problem devam edecektir.Cünkü problemin kaynağı kendileridir...Önemli olan onarmak için birşeyler yapabilmektir...Orda yarısanlarda yıllardır bu isin içinde olan deneyimli yarışçılardır.Ne yarışçılara, ne seyircilere, ne de bu ise gonulden destek verenlere Boynu bükük koyun muamelesi yapmak kimseye yakışmaz.Dediğim gibi ''Sahsi Fikrim'' bize düşen onlara moral vermek ve desteklemektir.Bunun için Pazar günü orda olup gonulden destekleyeceğim ama tmf için değil...Emek harcayanlar için...
Bu ortada olan probleme, problem yaratarak yaklaşmak değil, tam tersine problem yaratmadan sessiz kalarak başkaldırıda bulunmak. Ayrıca sonucu iyi olacak bir şey için, başkaldırıda bulunup problem çıkarmakta ne gibi bir yanlışlık görüyorsun onu da anlamadım... Sonuçta ortada bir problem, sorun, yanlış var değil mi?
Senin pist yüzünden arkadaşın ölecek ve sen buna param ve emeğim boşa gidecek diye sessiz kalıp , hadi kendini geçtim ,başkalarının ölme, yaralanma , sakat kalma ihtimaline de kapı açacaksın.
Tartışmaya bile değmeyecek bir konu ama senin gibi "şahsi fikri" olanlar yüzünden o pist ne düzeltilir ne de yeni pist yapılır.
Bu da benim şahsi fikrim...
Dediklerine saygı duyuyorum ama insanların tek yönlü düşünmelerini istemem o yüzden seninle "tamamiyle farklı olan" fikrimi yazma zorunluluğunda hissettim kendimi.
Ayrıca pistin yenilenip yenilenmediği konusunda bir fikrim yok. Bir değişiklik yapılmadı diye tahmin ediyorum sadece çünkü birileri bizi haberdar ederdi heralde. Bilen biri pistin ne durumda olduğunu yazarsa sevinirim.