yarışcımız emre akkoç u kaybettik hepimizin başı sağ olsun.

allah rahmet eylesın topragı cennet olsun sevenlere allah sabır versın

Allah aılesıne bol sabır versın.mekanı cennet olsun.ya kahroluyorum ben bu moto kazaları duyunca..hele cevremde de bak goruyonmu gıbılerıden laf sokusturmalar...

Allah rahmet eylesin, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum..

Merhuma allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum..Mekanı cennet olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin toprağı bol olur inşallah...

Başımız sağolsun
Allah taksiratını affetsin, yakınlarına sabır versin.
Kazanın nasıl olduğunu bilen yokmu?
Türkiyede gerek sürücü kurslarının denetimi gerekse trafik polisinin denetimleri gereği gibi yapılmadıkça biz daha böyle acıları çok yaşarız.
Bilhassa trafik denetimleri sivil araçlarla trafiğin akışı esnasında yapılıp hata yapanlara gerekli yasal işlemler uygulanmadıkça böyle kazalar daha da çoğalacaktır.
İnanın çok defa görmüşümdür ilçe içerisinde bir çok sürücünün trafik kurallarını ihlal ettiğini gören trafik ekipleri dahi hiçbir müdahalede bulunmadan yollarına devam ediyorlar.
Neyse bu konuyu başka zaman tartışırız.
Tekrar başımız sağolsun.

ıkı tekerlek ustunde olanın sonu boyle olmak zorundamı...anlamıyorum korkuyorum artık.basımız sağolsun

Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin....................

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.ailesının yakınalrının ve motor tutkunlarının başı saolsun.buradan araba kullananları kınıyorum.malesef bizim ülkemizde ehliyetin her türlüsü peynır ekmek gıbı dagıtılıyor.cok acı ve bır o kadarda utanılması gerek.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pırılpırıl Genç Bir Arkadaşaı Kaybetmenın üzüntüsündeyım Allah Rahmet Etsin Sevenlerine Ve Ailsine Bassağlığı Diliyorum

GKN

Allah rahmet eylesin, her ne gariptir ki bu sıralar motosiklet tutkunlarının motosiklet üzerinde olmayan ölümlerini sıkça duymaya başladık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar