- Konu Yazar
Cumartesi akşamı ,saat 18:00 civarı , Gebze otoban girişi. Bir dostumla Ballıkayalar dan dönüyoruz.Aynamda farkedemedigim bir race motor yanımdan hızla geçiyor(aynı şeridin içinden).Resmen ödüm kopuyor irkiliyorum. Aynaya baktiğimda ikincide geliyor, hafifce yana yatyorum oda dibimden vııınnnnn. Bende arkalarından dıııııııııııtttttt. Usta yarışcılar nasılda hızlı gidiyorlar , yol üç şerit dolu trafik var. İçlerinden biride tanıdık sanıyorum. Galiba körfezdeki antraman sahası yetmemiş otobanda devam ediyorlar. Ben bu arkadaşlarin Şöyle demeçlerini hatırlarım"Antraman sahamız Avrupa standartlarında değil , insanlardan yeterli ilgi yok , motosikletlere saygı yok vb."Şimdi siz akşam eve dönüyorsunuz. Sıcak , trafik yorgunsunuz bu şekilde bi eleman yanınızdan hızla geçiyor trafik kurallarını , sizin hayatınızı , kendi hayatını , yani herşeyi kendi idaalleride dahil hiçe sayarak. arabayı bırakın motosiklet kullanana da saygısı yok. E Avrupalı bi yarışcı sizin gibi yaparmı acaba. Bide bunun yanından saygısızca geçtiğiniz araç suruculeri sizin saygı beklediğiniz , seyircileriniz olmalarını beklediğiniz insanlar değil mi? Peki yanından hızla geçtiğiniz motorcular , yarışlarımıza gelmiyorlar dediğiniz motorcular değil mi? Ayrıca bu sınıfa girmyen yarışcıların, Sadece pistlerde yarışan yarışcıların günahı ne. Sizler çirkin bi haberle manşetlerde anılırken onlarında sizinle aynı kefeye konulacağını bilmez misiniz ? Neyse uzatmıyayım. Diyeceğim budur . Unutmayalım Saygı duyulmak istiyorsak önce saygı göstermeliyiz.