yarış granajı!!!

Herkese selam piste girmek için motosikletime yarış granajı yaptırmak istiyorum öncelik Ankara olmak üzere nerlerde yaptırabilirim. isim ,numara ,adres ???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:40 ----------

Araştırıken http://www.grenaj.net diye bir site buldum baya ciddi çalışıyorlar. korlasın, aromanın granajlarını onlar yapmış hatta sloganları "YARIŞ GRANAJI BİZİM İŞİMİZ":bounce: ama Ankarada diil:salut:

şaşmaz'daki efe motor-aydın usta bir yere yaptırıyor ama nereye tam bilemedim.

Efe Motor
Başkent Sanayi Sitesi 54. Sokak No:36 Şaşmaz -ANKARA

telefonunu bulamadım.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sen F800 kullaniyorum dememismiydin?:silent:
Ne yaris karenaji?

Sen F800 kullaniyorum dememismiydin?:silent:
Ne yaris karenaji?
f800 diince ucu acık kalıyo "GS" si var "ST" si var "R" ı var bendeki "S" i
f800s
bmw01011.jpg

By barissp at 2010-08-23

buda istedigim granaj

f800sracebike.jpg

By barissp at 2010-08-23

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Valla sana yalan soylemiycem.
Akilli bir çocuga benziyorsun.
Esege altin semer vursan yine esek hocam.:)
Karenajin sana bir faydasi olmaz.
Bosuna masraf etme.
Kapat fari bantla, çikar dikiz aynalarini gir piste keyfini çikar.
Sen karenaj isine girdinmi gidondan saseye bir suru degisiklik lazim;
Ona girecegine bir pist motoru alsan daha ucuza mal olur.:wiinkk:

Valla sana yalan soylemiycem.
Akilli bir çocuga benziyorsun.
Esege altin semer vursan yine esek hocam.:)
Karenajin sana bir faydasi olmaz.
Bosuna masraf etme.
Kapat fari bantla, çikar dikiz aynalarini gir piste keyfini çikar.
Sen karenaj isine girdinmi gidondan saseye bir suru degisiklik lazim;
Ona girecegine bir pist motoru alsan daha ucuza mal olur.:wiinkk:

yıktın hayallerimi COQ hemde cooq kötü yıktın.önumuzde ki sezona bi 600 lük süper sport var kafamda ama şu makineyi bi bitireyim diye düşünüyorum derken hemen millet üşüşebilir hiç bir motosiklet bitirilemez falan filan diye oyuzden şuan kullandıgım makinanın sınırlarını üst limitlere taşımak istiyoruım tabirini kullanmak istiyorum :) reklamlar topiginde gs500inanc bmw yi elit insanlar kunları demişti sagolsun ama paranın ve imanın kimde olacagı belli olmyo elitim ama param yok.Pistte grenajı bi yere degdirirsek al başına belayı diye düşünerekten grenaj yaptırma kararını aldım ama böle bildigin saglam bi koli bandı varsa söle düştügünde grenajı koruyacak, cizmeyecek borusanın eline düşürmeyecek vs.

yıktın hayallerimi COQ hemde cooq kötü yıktın.önumuzde ki sezona bi 600 lük süper sport var kafamda ama şu makineyi bi bitireyim diye düşünüyorum derken hemen millet üşüşebilir hiç bir motosiklet bitirilemez falan filan diye oyuzden şuan kullandıgım makinanın sınırlarını üst limitlere taşımak istiyoruım tabirini kullanmak istiyorum :) reklamlar topiginde gs500inanc bmw yi elit insanlar kunları demişti sagolsun ama paranın ve imanın kimde olacagı belli olmyo elitim ama param yok.Pistte grenajı bi yere degdirirsek al başına belayı diye düşünerekten grenaj yaptırma kararını aldım ama böle bildigin saglam bi koli bandı varsa söle düştügünde grenajı koruyacak, cizmeyecek borusanın eline düşürmeyecek vs.

Hangi piste Hocam, hangi piste...??

Hangi piste girmeyi düşünüyorsunuz yani merak ettim cidden. Ülkemizin bitmek tükenmek bilmeyen pistlerinden hangisinde karar kıldınız acaba??

Hangi piste Hocam, hangi piste...??

Hangi piste girmeyi düşünüyorsunuz yani merak ettim cidden. Ülkemizin bitmek tükenmek bilmeyen pistlerinden hangisinde karar kıldınız acaba??

doğru söze ne hacet. Syanur çok haklısın yenileri yapılması gerekirken eskileri kapanıyor.İzmit kapanmış duyduguma göre uzunca bi sürede açılmaz mış.
ben gidene kadar kapanmassa izmire gitmeyi planlıyorum.

Son düzenleme:
F800S motoruna hic bosuna para harcama. Koruma demirini ve takozlarini yaptir. Sonra pistte diledigin gibi viraj zevkini cikar. Benim sahisi gorusum sadece iyi bir cift pist lastigi alman senin icin yeterli olacaktir. Piste gidecegin zaman onlari kullan. Yoksa grenajin olup olmamasi senin viraja yatmana mani bir durum degil.

GKN

doğru söze ne hacet. Syanur çok haklısın yenileri yapılması gerekirken eskileri kapanıyor.İzmit kapanmış duyduguma göre uzunca bi sürede açılmaz mış.
ben gidene kadar kapanmassa izmire gitmeyi planlıyorum.

Acele et, hazırla motorunu, dizini yere sürttür bikaç kez, kapılar duvar olmadan sanada ..
Bu arada avatarın çok güzelmiş :p

F800S motoruna hic bosuna para harcama. Koruma demirini ve takozlarini yaptir. Sonra pistte diledigin gibi viraj zevkini cikar. Benim sahisi gorusum sadece iyi bir cift pist lastigi alman senin icin yeterli olacaktir. Piste gidecegin zaman onlari kullan. Yoksa grenajin olup olmamasi senin viraja yatmana mani bir durum degil.
yok viraja girip çıkmanın grenajla alakası olmadıgını biliyorum da hani motosikleti düşürürsen ,virajda kaydırırsam grenajı kırılır çizilir orjinal bmw nin grenajı na 2 bin 3bin euro vermiyim diye yaptırayım diyorum.Pist lastiğini hiç düşün memiştim bak onuda listeme ekledim sağolasın zeda3000

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------

Acele et, hazırla motorunu, dizini yere sürttür bikaç kez, kapılar duvar olmadan sanada ..
Bu arada avatarın çok güzelmiş :p

Teşekkur ederim GKN daha iyi avatarlar senin olsun (=
beraber hazırlayaıkm motorumuzu beraber sürtelim dizimizi gel beraber gidelim piste.
bağış kampanyası gibi oldu buda "baba beni pistte gönderrrr":queen:

GKN

yok viraja girip çıkmanın grenajla alakası olmadıgını biliyorum da hani motosikleti düşürürsen ,virajda kaydırırsam grenajı kırılır çizilir orjinal bmw nin grenajı na 2 bin 3bin euro vermiyim diye yaptırayım diyorum.Pist lastiğini hiç düşün memiştim bak onuda listeme ekledim sağolasın zeda3000

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------

Teşekkur ederim GKN daha iyi avatarlar senin olsun (=
beraber hazırlayaıkm motorumuzu beraber sürtelim dizimizi gel beraber gidelim piste.
bağış kampanyası gibi oldu buda "baba beni pistte gönderrrr":queen:

Biz sürttük daha önce, kırtlattık sılaydırları :p
Geçti artık, sağ şeritten ölmemeye çalışanlardanız. Sen çık gazla videolar çek biz kahvemizi içerken keyifle izleyelim :cat:

Biz sürttük daha önce, kırtlattık sılaydırları :p
Geçti artık, sağ şeritten ölmemeye çalışanlardanız. Sen çık gazla videolar çek biz kahvemizi içerken keyifle izleyelim :cat:
o zaman videolar benden kahveler senden :cherry:

GKN

o zaman videolar benden kahveler senden :cherry:

Varım:wiinkk:
uyma ona yiğidim. hep bahsedilen, aman bulaşma evladım dedikleri serseri motorcu aha bu :wiinkk:

Eskidendi ogünler.. Videolarımız silinirdi, banlanırdık, engellenirdik ama yılmazdık..
Şimdi 600f çi olduk bak, sağ şeritten tın tın :p
Üzerimdeki serseri imajını silmek için darülacesenin onunden geçerken motoru bile kapatıyorum :salut:
İyi bir örneğim ben, bu arkadaş yaptırsın yarış karenajlarını, riva nın tozlu yollarında neler göstericem ben ona neler :p

Eskidendi ogünler.. Videolarımız silinirdi, banlanırdık, engellenirdik ama yılmazdık..
Şimdi 600f çi olduk bak, sağ şeritten tın tın :p
Üzerimdeki serseri imajını silmek için darülacesenin onunden geçerken motoru bile kapatıyorum :salut:
İyi bir örneğim ben, bu arkadaş yaptırsın yarış karenajlarını, riva nın tozlu yollarında neler göstericem ben ona neler :p

pazar günü extrema emrahı gördüm, o söylemiştide şaşırmıştım.
600f dediğin bizi stoppiede deler ayrı konu :p

hehehe bahsettiğiniz 600F le sağ şeritte tek teker gördum ben onu :cherry: sağ şeritten gidiyorum dediğine bakmayınn :cherry: sağ şeritten gidiyo tamamda surekli tek teker :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 ----------

Bu arada gökhan abi unutma bi ara bende istiyorum o A riva A riva derslerinden :cherry:
17437012010912876137.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar