Yarın Sınav Var

Merhaba MT ailesi ehliyet alacak arkadaşlarımız için ben dahil yarın ocak grubunun sınavı var.Sınava girecekler için son olarak görüşleriniz,önerileriniz vs. nelerdir ?

Sınava gireceklere başarılar...

Rahat olun , çok basit bir sınav zaten.

Çook kısa bir sürede bitiyor. Geri kalanını boş boş bekliyorsunuz.

Başarılar...

Türkiyede en basit sınav bu herhalde ,ilkokuldaki kesir ler felan bundan daha zordu yahu.

kendini hiç kasma boşuna boş bir sınav trafiğe çıkınca büyük sınav başlamış olucak

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dua et, Allah kolaylık verir.

Ben 12 dakikada sınavı bitirdim.Hocaya sordum kaç dakika oldu 12 dedi bende şaştım.Stres yapmazsanız geçersiniz.Sınav esnasında yanımdaki sırada oturan kızlar filan 60 dakika çözdü soruları,bazıları ağladı :) :) Allah kolaylık versin başarılar.

Yazılı sınavsa kafayı hiç yorma inanılmaz basit sınav. 60 dakika süre var 15 dakikada bitirirsin sonra koy kafayı uyu

Yazılı sınava değil, sadece direksiyon sınavına giriliyor.

Ben b ehliyeti varken a2 için sınava girmiştim.Ama ilk yardım ve trafikten muaftım tam hatırlamıyorum ama 15-20 soruluk sınavdı.Yine böyle değilmi?

Sınava girdiğimde gözetmen sayfaları kontrol etmek için kitapçığı vermişti ve göz gezdirirken hepsini akıldan çözmüştüm.
Başlama talimatından sonra cevapları geçirmiştim ve 59 dakika boyunca çıkmama izin vermediklerinden küfür etmiştim.Çok kolaydı be.

Ben b ehliyeti varken a2 için sınava girmiştim.Ama ilk yardım ve trafikten muaftım tam hatırlamıyorum ama 15-20 soruluk sınavdı.Yine böyle değilmi?

Sınava girdiğimde gözetmen sayfaları kontrol etmek için kitapçığı vermişti ve göz gezdirirken hepsini akıldan çözmüştüm.
Başlama talimatından sonra cevapları geçirmiştim ve 59 dakika boyunca çıkmama izin vermediklerinden küfür etmiştim.Çok kolaydı be.

Nisan 2013ten itibaren geçerliydi sanırım bu sistem,sadece direksiyon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar