motodevil Katılım 26 Ağu 2005 Mesajlar 348 28 Eyl 2006 Konu Yazar #1 arkadslar eger hawa iyi olursa ozellikle scooter kullananlar sole ufak bi gezi yapalımmı bostancı cadde taraflarında ne dersınız ?
arkadslar eger hawa iyi olursa ozellikle scooter kullananlar sole ufak bi gezi yapalımmı bostancı cadde taraflarında ne dersınız ?
fragrance_chaplin Katılım 11 Ocak 2006 Mesajlar 869 28 Eyl 2006 #2 Güzel olur olmasına... Gerçi yarın yine yağmur bekleniyor... Bir de yönetimden onay almak lazım...
motodevil Katılım 26 Ağu 2005 Mesajlar 348 28 Eyl 2006 Konu Yazar #3 ewt arkadaslar yokm u katılmak ısteyen?? alla alla bende mi bieylık war kımse gelmıo:mrgreen:
motodevil Katılım 26 Ağu 2005 Mesajlar 348 28 Eyl 2006 Konu Yazar #5 yarın hmm idealtepe afm nin onunde bulusuuz bi cade fenerbahce yaparıs sonasi orda kunusulur saat 1-2 gibi
yarın hmm idealtepe afm nin onunde bulusuuz bi cade fenerbahce yaparıs sonasi orda kunusulur saat 1-2 gibi
ChAgLaR Katılım 27 Haz 2005 Mesajlar 410 28 Eyl 2006 #6 akşam olsa gelirim.. Malum artık öğrenci diilim işgüç...:bounce: Benim gibi olan arkadaşlar avuçlarını yalıycak yaniiiiii:rendeer:
akşam olsa gelirim.. Malum artık öğrenci diilim işgüç...:bounce: Benim gibi olan arkadaşlar avuçlarını yalıycak yaniiiiii:rendeer:
fragrance_chaplin Katılım 11 Ocak 2006 Mesajlar 869 28 Eyl 2006 #7 iftardan sonra çıkın yollar bomboş oluyor bir de yönetimin haberi var mı acep? sonra sorun olmasın!
ChAgLaR Katılım 27 Haz 2005 Mesajlar 410 28 Eyl 2006 #8 fragrance_chaplin' Alıntı: iftardan sonra çıkın yollar bomboş oluyor bir de yönetimin haberi var mı acep? sonra sorun olmasın! Genişletmek için tıkla ... Senin hiç niyetin yok galiba gelmeye:mrgreen:
fragrance_chaplin' Alıntı: iftardan sonra çıkın yollar bomboş oluyor bir de yönetimin haberi var mı acep? sonra sorun olmasın! Genişletmek için tıkla ... Senin hiç niyetin yok galiba gelmeye:mrgreen:
motodevil Katılım 26 Ağu 2005 Mesajlar 348 28 Eyl 2006 Konu Yazar #9 ee noldu hic gelen yok yalan oluo galiba gezi nese salık olsun 4-5 k8ısı gelse
fragrance_chaplin Katılım 11 Ocak 2006 Mesajlar 869 28 Eyl 2006 #10 ChAgLaR' Alıntı: Senin hiç niyetin yok galiba gelmeye:mrgreen: Genişletmek için tıkla ... illegal toplantıya gelmem valla yönetimden onay alınsın gelirim:cat:
ChAgLaR' Alıntı: Senin hiç niyetin yok galiba gelmeye:mrgreen: Genişletmek için tıkla ... illegal toplantıya gelmem valla yönetimden onay alınsın gelirim:cat:
ChAgLaR Katılım 27 Haz 2005 Mesajlar 410 28 Eyl 2006 #11 Aloo kim organize edio bakiim bu toplantıyı..:queen: Hemen izin alınacak yoksa Burcu gelmio ona göre!!!:queen: Şaka bi yana bildirin arkadaşlar gerçekten bu toplantıyı sonuçta burada yöneticer var ve ortak şeyler paylaşıyoruz..:rendeer: Akşam olursa ben gelirim tabi Burcu gibi :queen:
Aloo kim organize edio bakiim bu toplantıyı..:queen: Hemen izin alınacak yoksa Burcu gelmio ona göre!!!:queen: Şaka bi yana bildirin arkadaşlar gerçekten bu toplantıyı sonuçta burada yöneticer var ve ortak şeyler paylaşıyoruz..:rendeer: Akşam olursa ben gelirim tabi Burcu gibi :queen: