Yarın A2 sınavına giriyorum, tavsiyesi olan varmı ?

Dostlar, yarın A2 sınavına giriyorum, tavsiyesi olan varmı ? , bilmem gereken bir şey varmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
federal, kardeşim ahliyetin hayırlı uğurlu olsun kesinlikle tavsiyeye ihtiyacın yok çünki çok basitttttttttttttt

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Valla ben gireli çok oldu :) o yüzden tavsiye yok. Ama kolay gelsin diyebilirim :wiinkk:

evet yarın 11:00 de,
metehan tavsiyene teşkkr.

herkese iyi akşamlar....

ya kardeşler valla varya kafanıza hiç takmayın.çünkü;inanın kreş çocuklarının bile cevaplayabileceği sorular çıkıo. :flower: :flower: :rendeer: başarılar size arkadaşlar. :rendeer:

ben ve babam da yarın giriyoruz :)
sadece 20 soru olacakmış sanırım
yapıp hemen çıkabiliyor muyuz? yoksa en az 15dak falan beklemek lazım mı?

(bkz: bitiren çıkabilir)
:p

bende yarın giriyorum şu sınava. herkeze kolay geçsin inşallah. bundan sonra bide direksiyon sınavı var dimi yaaaa :queen:

ewet dostlar bende yarın sınavdayım.güzide yılmaz ilköğretim okulu bilen var mı .acıbedemde oturuyorum.iş yüzünden gidipte bakamadıkta.. :queen:

bize babayla yrn giriyoruz arkadaslar bize 50 soru verdiler simdi ona bakiyodum da simdi dusunuyorum sinava girmesemmi cunki b sinavina girdim ehliyeti aldim araba kullanmak zevkli gelmedi polis jandarma kacmak heycandi bi ya.. simdi yunuslardan kaciyoruz zevktir ya.. motorun keyfi ka´cmaz insallah.. basarilar arkadaslar :cat: :bounce:

ARKADAŞLAR SON DERECE BASİT BİR SINAV DİLEYEN BİZİM SİTEDEN ONLİNE TEST VE TÜM TESTLERİ TIKLAYARAK SORU ÇÖZEBİLİR.
K.ADI:gelişim
ŞİFRE : 0000
:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
federal kardeşim şimdiden hayırlı olsun ehliyetin sınavda başarılar seninle olsun :rendeer:
ondan sonrada sıra motorsiklete gelsin :thumleft:

burakoksuz' Alıntı:
ewet dostlar bende yarın sınavdayım.güzide yılmaz ilköğretim okulu bilen var mı .acıbedemde oturuyorum.iş yüzünden gidipte bakamadıkta.. :queen:

E5 ten maltepeye gelmeden mavi evler durağında in hemen durağın arka tarafı....

arkadaşlar maltepe hasanşadoğlu lisesi nerde bu bilen varmı??
çalıştığım için gidemedim bugun öğrendim saat 6da sınavı yaw kartımı bile yarın alcam :silent:

sijelli' Alıntı:
arkadaşlar maltepe hasanşadoğlu lisesi nerde bu bilen varmı??
çalıştığım için gidemedim bugun öğrendim saat 6da sınavı yaw kartımı bile yarın alcam :silent:

Küçükyalı karayolları var.Hemen yanında peugeot yıldırım oto var arkasında okul

gelisim cok tessekurler arkadas cok yararli oldu bu site hic bisey bilmiyodum testi simdi cozuyorum eyvallah :cat: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar