Çantalar kendi orjinal çantası , bende püskül veya deri çanta sevmiyorum.mat ve krom olsun istedim.fakat en ufak tozlanmada felaket kirli gözüküyor. deri çantanın bakımı zor.zaten bende çantaları hınca hınç doldururum.deri çanta belli birt süre sonra şekil değiştirmeye çökmeye başlıyor.bundan dolayı tercih etmedim.
Regal ile bu kadar uğraşmamdaki asıl amaç aslında benim shadow alma buna sağlam bir custom çalışması yapma düşüncemdir. regal şu an kobay gibi. malzeme bulmak dert. bulsanızda uymuyor , bunu nasıl adapte ederim diye başlıyorsunuz ince hesaplar yapmaya , usta yok bulsanızda aleti edevatı yetersiz.yanı kısaca iş başa düşüyor.
Plakayı küçültmeyi bende düşündüm , hatta bir ara sipariş bile verdim.fakat daha küçük plakayı trafik şube damgalamıyor , orjinal plakayı yanınızda taşımak gerek.aydınlatma tertibatıyla oynamak gerek ( Allahtan regalin elektrik tertibatı basit , kolaylık la sağa sola çekebiliyorsunuz ) ancak yanımda plaka taşıyacaksam hiç elleşmem daha iyi.
Egzosttaki yazı karbon yakma yöntemiyle yazıldı. seyrederken işlem çok uyduruk geldi. bu yazı hemen çıkar dedim.ama olay şu : egzostlarım paslanmaz çelikten , karbo içerikli letraset benzeri bir sistemde yazı yazılıyor sonrada özel bir lazerle metalin üstüne yakarak yapıştırılıyor.ne yaparsanız yapın çıkmıyor. 20 ytl gibi bir masrafı var.aslında kurukafa yaptıracaktım ama usta sadece yazı yazabiliyor bende nickname mimi yazdırdım.
arka lastik kalınlaştırmasını hiç düşünmedim ancak düşünen bir arkadaş için araştırdım.arka çatal yeniden yapılacak , dişli sistemi kayış tahrikle değiştirilecek , ama kim yapar ? kaça yapar ? buna değer mi ? motor bunu kaldırırmı denemek lazım, yapabileceğini iddia eden bir yer buldum ancak eleman bana güven vermedi zaten 250 CC bir motor için bu masrafı yapmam.
bir airbrush ustasıyla bir sticker yapımcısına teklif attım , bakalım ne olacak ..
cuma günü aşadaki gidonu takmayı düşünüyorum.
Bunun ölçüleri tutmazsa , şunu tam ortadan büktürüp , fazlalıkları kesip ( umarım buna gerek kalmaz ) uydurmaya çalışacağım ,