yardmcı olun sewgili abilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abiler ben bu motor sewdasına tutulalı aslına bakarsanız 2 3 hafta oluo kafaya koydum kesnlikle girişicem bu olaya ama öncelikle sizden bazı bilinmesi gerekn seyleri öğrenmek istiyorum yardmcı olursanız sewinirim yardmcı olabilecek abilerm adresm [email protected] burdan irtibata gecelimm şimdiden saolun..

öncelikle A2 sınıfı sürücü belgesi tabiki ve daha sonra teorik+pratik motosiklet sürüş eğitimleri serisi ve en nihayetinde bir uzman denetiminde aktif trafikte sürüş dersleri..............şimdiden hayırlısı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen sorularnıı, endişelerni vb açıkca sorsan bizde forumdan seninle irtibata gecsek diorumm....:pr:

öncelikle A2 sınıfı sürücü belgesi tabiki ve daha sonra teorik+pratik motosiklet sürüş eğitimleri serisi ve en nihayetinde bir uzman denetiminde aktif trafikte sürüş dersleri..............şimdiden hayırlısı olsun
arkadaşa katılıyorum.ama motoru sırf hava olsun diye alacaksan tavsiye etmem.şunu unutma ki motosikletle küçük bir kaza bile büyük fiziki ve maddi hasara yol açabilir.böyle bişey seni motordan soğutabilir.yine hayırlısı diyelim.

Hoşgeldin arkadaşım.Ne zaman istersen biz:bestmt:'da hazırız.Problem yaşadığında veya yol gösterilmesi gereken bir konu olursa hiç çekinmeden başlık açabilirsin.

Türkçe de (w) yok (v) var.ilk dersin bu olsun..

eğer motosiklet kullanacaksan titiz olacaksın,bilgili olacaksın.motosiklet bir araç değil bir yaşam biçimidir.

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Forumda yeni başlayanlara yetecek fazla fazla bilgi mevcut.Zahmet olacak ama arama yapmayı dene forumda.Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar